Nieuws  /  14 februari 2020

GaragePark verstevigt positie met 51 nieuwe garageboxen in Groningen

Eerste park in Groningen brengt totaal naar 26 garageparken

Vandaag start GaragePark met de bouw van een nieuw park met 51 garageboxen. Het park in de Industriebuurt in Groningen biedt plek voor opslag- en bedrijfsruimte voor ondernemers. Op dit moment zijn bijna alle garageboxen al verkocht. Hiermee komt het totaal aantal parken van GaragePark op 26. Bovendien is dit het eerste park in de provincie Groningen.

Het nieuwe park biedt een plek voor opslag- en bedrijfsruimte voor (startende) zzp’ers en ondernemers in Groningen en omstreken. “Ik ben verheugd dat we vandaag met de bouw van ons nieuwe park intrede doen in Groningen”, aldus Rick Venema, directeur en oprichter van GaragePark. “Binnenkort kunnen we een plek bieden aan tientallen Groningse ondernemers die behoefte hebben aan een eigen, veilige en multifunctionele opslag- en bedrijfsruimte.”

Landelijke dekking
Met deze uitbreiding heeft GaragePark inmiddels 26 garageparken, verspreid door heel Nederland. Hiermee versterkt GaragePark haar positie als marktleider in het segment. Verwachting is dat het park, waarvoor vandaag de eerste paal wordt geslagen, aan het einde van het kwartaal klaar is voor gebruik. Op dit moment zijn (bijna) alle garageboxen al verkocht. Het blijkt een populaire aankoop voor ondernemers en beleggers. “Binnen het vastgoed vormt het beleggen in garageboxen een segment dat in een groeiende behoefte voorziet. Deze groei is mede het gevolg van de klein-zakelijke bedrijvigheid (zzp’ers), de toenemende verstedelijking en de groei van de bevolking.”

Voorzieningen
Een garagebox wordt vaak gebruikt als opslagruimte voor gereedschap en materialen door timmermannen, klussers, hoveniers en schilders. Ook is het geschikt als werkruimte voor bijvoorbeeld meubelmakers, of als magazijn of voorraadopslag voor webshops en winkeliers. Venema: “Opslaan in een garage in de wijk of in een bestelbus is niet altijd even veilig. Bij ons staat veiligheid juist bovenaan: er is een individuele alarminstallatie per box en scherpe veiligheidsmaatregelen op het park, zoals camerabewaking en een beveiligde toegangspoort. Daarnaast heeft iedere box een eigen elektriciteitsmeter, is er een actieve Vereniging van Eigenaren (VvE) en heerst er een hoge sociale controle. Zaken waardoor garageparken soms een negatief imago hebben, zijn bij ons niet mogelijk.”

Over GaragePark
GaragePark is marktleider op het gebied van garageparken. Sinds 2007 verzorgt GaragePark het volledige concept; van ontwikkeling en bouw tot verkoop en verhuur. De boxen bieden multifunctionele, centraal gelegen en goed beveiligde opslag- en werkruimte. Momenteel heeft GaragePark meer dan 2.500 garageboxen verspreid over 26 parken in Nederland. De garageboxen van GaragePark kunnen zowel worden gehuurd als gekocht. Daarnaast kan een garagebox dienen als een belegging met een aantrekkelijk rendement.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over GaragePark Groningen of een brochure downloaden voor meer informatie? Bekijk dan de locatiepagina van het park.

Meer informatie over GaragePark Groningen