Nieuws  /  14 januari 2021

GaragePark zoekt grond voor nieuwe vestigingen

Klein zakelijk ondernemingen hebben het steeds moeilijker om een betaalbare en geschikte bedrijfsruimte te vinden, terwijl de behoefte ernaar alsmaar toeneemt. Waarbij de eisen m.b.t. de beveiliging en voorzieningen steeds hoger liggen.  Met al 53 locaties in Nederland, waarvan zeven vestigingen in ontwikkeling, is GaragePark marktleider in kleinschalige én betaalbare opslag, bedrijfs- en werkruimte. Het bedrijf wil blijven groeien en is daarom op zoek naar kavels om meer ZZP’ers en MKB’ers de kans te bieden een geschikte werkplek te kopen of te huren. Mede door de ervaring van GaragePark en de flexibele wijze waarop het concept wordt ontwikkeld, is de realisatiekracht van GaragePark groot. Er kan dus snel en voortvarend zaken worden gedaan.

Het GaragePark concept
Of je nu stukadoor bent, timmerman, hovenier, schilder of een opslag- en werkruimte hebt voor je webwinkel: werken als ondernemer vanuit huis is niet ideaal. Het zorgt onder meer voor geluidsoverlast en zakelijke verkeersbewegingen in je woonwijk die onnodig zijn. Kleine opslag- en bedrijfsruimtes worden in veel gemeentes niet of slechts zeer beperkt aangeboden. Vaak moeten starters dus uitwijken naar bedrijfsruimtes die te groot en te duur zijn. Dat probleem lost GaragePark op door vestigingen te openen dichtbij woonwijken of op goed bereikbare industrieterreinen langs uitvalswegen. Zo biedt het bedrijf een betaalbaar alternatief voor opslag in een woonwijk en creëren de parken een veilige en leefbare woon- en werkomgeving. De units zijn bovendien ook duurzaam en energieneutraal.

Soorten kavels
Voor mensen die een invulling zoeken voor hun kavel heeft GaragePark een interessant aanbod. GaragePark wil meer vestigingen openen en zijn op zoek naar grond. De invulling is mede afhankelijk van het plaatselijke bestemmingsplan, de wens van de gemeente en de behoefte van ondernemers. Heb je een (rest)kavel op een bedrijventerrein? Dan kun je die verkopen aan GaragePark. Door slim om te gaan met de ruimte en het concept kan GaragePark vaak iets realiseren binnen de bestemmingsplanregels. Maar ook wanneer het gaat om vervuilde locaties biedt GaragePark vaak een geschikte oplossing. Wanneer de vervuiling niet mobiel is, vormt GaragePark een onderdeel van de sanering. Op locaties zoals Purmerend en Den Haag is dit al succesvol uitgevoerd. Heb je onrendabele grond of snipperstukken die je alleen maar onderhoudskosten opleveren? Of kavels die voor herbestemming in aanmerking komen? Allemaal scenario’s waarbij GaragePark een perfecte invulling kan bieden. Zelfs binnenstedelijk kan het concept met meerdere bouwlagen worden gerealiseerd.

Aantal voorwaarden
Hoewel er tal van mogelijkheden zijn wat betreft het soort kavel, moet het perceel voldoen aan een aantal voorwaarden:

  • Een omvang van 1.500 m2 tot 10.000 m2
  • Een minimale kavelbreedte (bij bouwen op de erfgrens) van twaalf meter
  • Mag voor minimaal vijftig procent bebouwd worden
  • Milieucategorie is minstens twee
  • Bouwhoogte van circa drie tot twaalf meter
  • Locaties in de buurt van bedrijven zoals Makro, Sligro, Shurgard, All Safe, Hornbach, Technische Unie, Bouwmaat, etc. hebben een pre
  • Restkavels kunnen worden ingevuld
  • Eventuele vervuiling hoeft geen bezwaar te zijn

Beschik jij over een perceel dat voldoet aan deze voorwaarden of heb je vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Dit kan op het nummer 085-20 83 162 of stuur een e-mail naar [email protected].