Nieuws  /  3 november 2019

Garageboxen op de eerste verdieping; een zeer aantrekkelijk geprijsd alternatief!

Goedkope werk- of opslagruimte nodig in Amersfoort, Den Haag of Blaricum? Behalve boxen op de begane grond hebben deze en andere parken ook extra voordelig geprijsde eerste verdiepingsboxen! Uiteraard met alle voordelen en veiligheid die je van GaragePark mag verwachten.

Eerste verdiepingsboxen: nét even goedkoper

Koop je een garagebox op de eerste verdieping? Dan scheelt dit maar liefst € 7.000,- met een vergelijkbare box op de begane grond! Een garagebox huren op de eerste verdieping in bijv. Amersfoort de Isselt scheelt € 648,- op jaarbasis. Als je dus een goedkope maar goed beveiligde opslagruimte of werkplaats nodig hebt, kijk dan eens naar de garageboxen op de 1e verdieping van GaragePark Den Haag, Soest, of Amersfoort de Isselt! De eerste verdiepingsboxen variëren in grootte van 15m² tot 18m², dus je hebt genoeg ruimte om je gereedschap of verzameling op te slaan. Daarnaast zijn deze boxen gemakkelijk te bereiken met de trap of zeer ruime goederenlift. Ideaal voor bijvoorbeeld webwinkeleigenaren die snel en eenvoudig toegang tot hun voorraad willen hebben.

Box eigenaar GaragePark Wateringen eerste verdieping;

“Ik dacht in het begin: ‘Moet ik dit wel doen? Is het niet onhandig met al mijn spullen?’, maar ik moet zeggen dat de goederenlift prima werkt! Uiteraard speelde de scherpe prijs een grote rol bij mijn beslissing om een box op de eerste verdieping te kopen.”

Heb je een motorfiets of scooter en ben je op zoek naar een goedkope stallingsruimte voor je geliefde tweewieler? Ook daar zijn de etage boxen perfect voor! Iedere garagebox op de etage heeft namelijk 4 stroompunten, dus je kunt gemakkelijk een druppellader aan je motor hangen zodat deze zonder problemen de koude wintermaanden doorkomt.

TIP: Als je een garagebox bij GaragePark koopt, heb je de keuze uit diverse opties zoals vloercoating en krachtstroom. Lees ons blog over alle kopers opties van GaragePark!

Het premium alternatief voor self storage!

In grote en dichtbevolkte steden zoals Den Haag komen inbraak en diefstal helaas relatief vaak voor. Als je als ondernemer of ZZP’er een ruimte wilt huren of kopen dan wil je er zeker van zijn dat je dure spullen veilig achter slot en grendel staan. Soms biedt een self-storage unit dan uitkomst. Helaas heb je bij self-storage units te maken met een aluminium wand. Deze worden snel opengeknipt en zijn daardoor zeer gevoelig voor inbraak en diefstal. Bij GaragePark krijg je een bijna onverwoestbare betonnen box, een individueel brand- en inbraakalarm en zorgen we daarnaast ervoor dat het hele park 24 uur per dag bewaakt wordt. Dit samen met alle faciliteiten maakt onze garageboxen een premium oplossing voor elk ruimteprobleem.

Vergelijking prijzen self storage

Buiten alle extra’s krijg je bij GaragePark ook nog eens een hele goede prijs. Als we kijken naar een garagebox van 15m2 in Amersfoort bij een van de bekendere self-storage aanbieders dan kost dat € 197,- per maand. Bij GaragePark betaal je “maar” € 163,- (inclusief de BTW) voor hetzelfde aantal vierkante meters! Een garagebox op de eerste verdieping is dus niet alleen veilig en handig, het is ook een goedkopere oplossing.

Wil je de boxen een keer komen bekijken, schrijf je dan in voor een van de open dagen! Heb je vragen of wil je een box kopen of huren ? Neem gerust contact met ons op!*

ACTIE. Je kunt nu in Amersfoort GRATIS een box gratis uitproberen voor een maand! Meld je hier aan om je sleutel op te halen.