Nieuws  /  3 november 2019

Nieuwe locatie: GaragePark Den Haag

GaragePark groeit! Na het overweldigende succes van GaragePark Wateringen kon een nieuw park in de buurt niet uitblijven. Onze ambitie is om heel Nederland vijftig vestigingen te openen en met gepaste trots presenteren wij onze inmiddels achtste locatie: GaragePark Den Haag.

Deze nieuwste locatie van GaragePark is gevestigd op een toplocatie in Den Haag. Het park bevindt zich aan de goed bereikbare Spoorlaan en is gelegen nabij knooppunt Prins Clausplein. Hierdoor is het park goed benaderbaar vanaf Voorburg, Rijswijk, Nootdorp, Den Haag-Ypenburg, Delft, Leidschendam en Leidschenveen.

GaragePark Den Haag zal maar liefst 136 bedrijfsunits gaan omvatten, verdeeld over de begane grond en de etage. Uiteraard zijn alle vertrouwde faciliteiten van GaragePark aanwezig, zoals:

  • Sanitaire voorzieningen
  • Een eigen alarmsysteem.
  • een vestigingsadres.
  • een meldkamer die 24 uur per dag meekijkt via de camera’s op het park.
  • 24 uur per dag toegang tot het park met een persoonlijke keytag.
  • De slimme bedrijfsunits zijn al te koop vanaf €19.990,00 excl. BTW en te huur vanaf €149,00 excl. BTW per maand.

Open Dagen
De eerste units zijn inmiddels verkocht en wij verwachten de eerste fase het eerste kwartaal van 2016 op te kunnen leveren. Voor meer informatie zijn wij vanaf eind mei op werkdagen van 10:00 tot 17:00 uur aanwezig op deze nieuwe locatie.

Uiteraard hebben we ook Open Dagen op GaragePark Den Haag; de eerste zal plaatsvinden zaterdag 23 mei van 15.00 – 17.00 uur.

Meld je direct aan!