Nieuws  /  4 november 2019

Op zoek naar de ideale opslag- en/of werkruimte? GaragePark biedt uitkomst!

Je spullen snel, tijdelijk en makkelijk opslaan is niet heel lastig. Er zijn tenslotte genoeg ‘self storage’ aanbieders. Maar wie zich afvraagt of de opslag van zijn spullen wel écht van tijdelijk aard is, of twijfelt over de veiligheid van zijn eigendommen, is meer geholpen met een veilige opslagruimte die 24/7 toegankelijk is en goed bereikbaar. GaragePark biedt dan uitkomst.

Wat is een GaragePark?

GaragePark onderscheidt zich al meer dan tien jaar succesvol in de markt van opslag- en bedrijfsruimtes met een uniek concept: multifunctionele opslagruimte op een volledig beveiligd en omheind park. Het park is een afgesloten terrein waar je alleen op kunt komen door gebruik te maken van een speciale keytag. Op het terrein bevinden zich garageboxen in allerlei formaten. Deze boxen zijn niet met de auto bereikbaar, maar bieden verder dezelfde functionaliteiten en zijn gunstiger geprijsd. Enkele parken bieden zelfs garageboxen op de eerste of tweede etage. GarageParken zijn voorzien van de belangrijkste beveiligingsmaatregelen zoals een hoog hekwerk met stroom/schok beveiliging, 24/7 camerabewaking en een uitgekiend lichtplan. Tevens beschikt het park over een sanitaire voorziening en brievenbussen die je kunt gebruiken als (zakelijk) postadres.

Garageboxen en het gebruik

Maar wat kun je dan met deze garageboxen? Je kunt er vanzelfsprekend veilig spullen opbergen, maar het is ook een plek willen waar je comfortabel kunt werken, klussen of hobbyen. Denk aan eigenaren van klassieke auto’s of motoren die rustig en van alle gemakken voorzien willen sleutelen, klussers die voorafgaand aan een klus op licht voorbereidend werk moeten doen, webshops die er hun voorraad opslaan, meubelmakers die meubels opknappen, of zelfstandig ondernemers die thuis onvoldoende ruimte hebben om hun werk uit te voeren. Maar de garageboxen zijn ook zeer geschikt voor iedereen die een extra ruimte nodig heeft voor het opslaan van een inboedel, persoonlijke spullen, of voor wie een alternatief zoekt voor de garage of schuur aan huis. Al deze doelgroepen kunnen bij GaragePark terecht. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week.

Kopen of huren

Een ander onderscheidend element aan het concept is dat je de garageboxen zowel kunt kopen als huren. Kopen voor eigen gebruik is zeker in deze tijd, met een lage spaarrente, een goede en veilige investering waar je zelf veel plezier van hebt. En als je de garagebox niet meer nodig hebt kun je hem ook verkopen of verhuren voor een mooi rendement!

Extreem veilig

De boxen zijn duurzame betonnen constructies. Neem daarbij de veiligheidsmaatregelen op het park zelf en je hebt een super veilige plek om je spullen op te bergen. De beveiliging is zelfs BORG-2 gecertificeerd. Dit betekent niet alleen dat je spullen veilig opgeslagen liggen, maar maakt bovendien het verzekeren van die spullen een stuk eenvoudiger dan wanneer die certificering niet van toepassing is. Alleen met een speciale keytag heb je 24/7 toegang tot het park. De parken zijn uitgerust met een uitgekiend lichtplan zodat werkelijk elke hoek van het park goed is uitgelicht. Hierdoor kun je je box altijd eenvoudig en veilig bereiken. Juist deze hoge graad van beveiliging maakt het huren of kopen van een garagebox bij GaragePark zo interessant voor ondernemende mensen; iedereen die werkt met kostbare gereedschappen of wie dure bezittingen veilig wil opslaan, kan deze met een gerust hart in een GaragePark achterlaten.

Meer weten?

Zoek je een extreem veilige en 24/7 toegankelijke opslagruimte in een prettige omgeving waar je ook nog eens kunt werken of hobbyen? Kijk voor meer informatie op www.GaragePark.nl en zoek een vestiging bij jou in de buurt.