Nieuws  /  4 november 2019

Op zoek naar een extreem veilige én altijd toegankelijke opslag-, werk-, en hobbyruimte?

Snelle en tijdelijke opslagruimte is er genoeg te huur in Nederland. Voor wie echter op zoek is naar een veilige, 24/7 toegankelijke en goed bereikbare opslagruimte, die daarnaast geschikt is als hobby-, klus- of werkplek, biedt GaragePark uitkomst. Zowel voor huur als koop van multifunctionele garageboxen. In het hele land worden op grote schaal zogeheten ‘self storages’ gebouwd en aangeboden aan huurders. Deze opslagruimte is een prima oplossing voor wie alleen een plek zoekt om spullen op te bergen. Wie echter op zoek is naar meer veiligheid en mogelijkheden, is bij GaragePark aan het juiste adres.

Het alternatief voor een schuur of garage aan huis

Met GaragePark onderscheiden we ons al meer dan tien jaar succesvol in deze markt met een uniek concept: multifunctionele opslagruimte. Je kunt er vanzelfsprekend veilig spullen opbergen, maar we richten ons ook op bijvoorbeeld ondernemers en hobbyisten die een plek willen hebben om te werken, klussen of hobbyen. Denk aan eigenaren van klassieke auto’s of motoren die rustig en van alle gemakken voorzien willen sleutelen, automonteurs die kleine reparaties aan auto’s uitvoeren, webshops die er hun voorraad opslaan, meubelmakers die meubels van klanten opknappen, of zelfstandig ondernemers die thuis onvoldoende ruimte hebben om hun werk uit te voeren. Al deze doelgroepen kunnen op ons terrein aan de slag. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week. Een ander onderscheidend element aan ons concept is dat je de garageboxen zowel kunt kopen als huren. Kopen voor eigen gebruik is zeker in deze tijd een goede investering en daarnaast een prima alternatief voor de schuur of garage aan huis.

Extreem veilig

De opzet van GaragePark lijkt op zich heel eenvoudig, maar er zit een goed doordacht concept achter. Dat begint al met de locatie waar een GaragePark gebouwd wordt. We zoeken naar een aangename plek met een goede bereikbaarheid. Is deze plek eenmaal gevonden, dan wordt het terrein omgetoverd tot een park met garageboxen in diverse formaten. De boxen zijn duurzame betonnen constructies voorzien van stroompunten, verlichting, individuele beveiliging en brandmelders. Je spullen zijn op deze manier echt veilig opgeborgen, mede door BORG-2 gecertificeerde beveiligingsmaatregelen. Dit betekent niet alleen dat je spullen veilig opgeslagen liggen, maar maakt bovendien het verzekeren van die spullen een stuk eenvoudiger dan wanneer die certificering niet van toepassing is. Alleen met een speciale keytag heb je 24/7 toegang tot het park. De parken zijn uitgerust met een uitgekiend lichtplan zodat werkelijk elke hoek van het park goed is uitgelicht. Hierdoor kun je je box altijd eenvoudig en veilig bereiken. Juist deze hoge graad van beveiliging maakt het huren of kopen van een garagebox bij GaragePark zo interessant voor ondernemers en hobbyisten; iedereen die werkt met kostbare gereedschappen kan deze met een gerust hart in een GaragePark achter laten. Bijvoorbeeld in een aanhanger die je zo weer achter de bedrijfsauto hangt, op naar een volgende opdracht.

Ideaal voor ondernemers

Op onze parken heerst veel bedrijvigheid omdat er veel gewerkt wordt. Daarom beschikken onze parken ook over een sanitaire voorziening en kunnen de boxen met allerlei opties zoals een vloercoating en krachtstroom uitgebreid worden. We kunnen op verzoek zelfs klimaatbeheersing leveren, bijvoorbeeld wanneer er een constante temperatuur nodig is voor wat er opgeslagen ligt. Bovendien biedt GaragePark ondernemers een werkplek met een officieel erkend adres. Bij de ingang van elk GaragePark staan brievenbussen opgesteld. Als ondernemer kun je je GaragePark box als bedrijfsadres gebruiken. Handig als je privé en zakelijk gescheiden wilt houden.

Meer weten?

Zoek je een extreem veilige en 24/7 toegankelijke ruimte in een prettige omgeving waar je ook nog eens kunt werken of hobbyen? Dan loont het zeker om deze pagina eens te bezoeken. Hier vind je alles over onze 22 locaties, huur- en koopprijzen, afmetingen van de boxen, diensten en mogelijkheden.