Nieuws  /  15 juni 2019

Opslagruimte huren in Den Haag: goed beveiligd en goedkoop!

Opslagruimtes voor webshops - Garageboxen

Als je dichtbij het centrum van Den Haag woont, heb je waarschijnlijk niet genoeg ruimte om al jouw spullen op te slaan. Heb je een bedrijf en wordt jouw werkkamer te klein of moet je vanwege gezinsuitbreiding afscheid nemen van jouw hobbykamer? Of is er geen plek meer voor jouw motorfiets omdat de garage nu gebruikt wordt als opslagruimte? Met een garagebox van GaragePark Den Haag zorg je ervoor dat jouw spullen altijd veilig staan!

Multifunctionele garageboxen te huur
Wist je dat GaragePark Den Haag het grootste GaragePark van Nederland is met multifunctionele garageboxen? Met maar liefst 308 garageboxen en keuze uit 6 verschillende box types, is er altijd wel een box te huur die bij jou past! Wil je een kleine ruimte huren? Neem dan eens een kijkje bij de 1.B.5 garagebox! Deze is 5 meter lang, 3 meter breed en 2,5 meter hoog. Dit is een zeer goedkope garagebox en is ideaal voor het opslaan van jouw verzameling of gereedschap. Heb je juist een hele grote ruimte nodig en wil je een boot of caravan stallen? Daar zijn onze XXL-garageboxen perfect voor! Deze zijn 9 meter lang, 3,25 meter breed en maar liefst 3,5 meter hoog. Een loods huren is in dus helemaal niet nodig want ook met de XXL-box heb je een zee van ruimte!

 

TIP: Als je bij GaragePark een garagebox huurt of koopt, krijg je ook een eigen vestigingsadres voor jouw onderneming. Zo ontvang je nooit meer jouw zakelijke post thuis. Handig!

 

Extreem goed beveiligde garageboxen
Als je dure spullen hebt wil je zeker zijn dat deze te allen tijde veilig en droog staan. Van onze klanten hebben we de verhalen over slecht beveiligde self storage units maar al te vaak gehoord. Ook inbraak in auto’s en busjes is in Den Haag aan de orde van de dag. Om inbraak en diefstal tegen te gaan hebben wij ervoor gezorgd dat ieder park is voorzien van strenge beveiligingsmaatregelen. Net als onze andere vestigingen, is ook GaragePark Den Haag extreem goed beveiligd door:

  • Hoog hekwerk met stroomschokbeveiliging
  • Toegangscontrole met elektronische schuifpoort
  • Toegang alleen mogelijk met eigen keytag
  • 24 uur per dag en 7 dagen in de week cameratoezicht
  • Lichtplan waarmee geen enkele plek op het park onverlicht is
  • Inbraakalarm per box (BORG 2 gecertificeerd)
  • Brandalarm per box

Met deze beveiligingsmaatregelen houden wij inbrekers buiten de deur en kan je zonder zorgen jouw dierbare spullen, goederen, voertuigen en gereedschap achterlaten.

Scherp geprijsd en gemakkelijk te bereiken
Dus je wilt opslag huren, maar hoe vervelend is het als je eerst een uur moet rijden om bij jouw garagebox te komen? Hier hebben wij een stokje voor gestoken. GaragePark Den Haag kan je vinden op de Spoorlaan 5 en is zeer gemakkelijk te bereiken via de A12 en de A4. Een garagebox huren in Den Haag kan al voor €129,00 per maand! Wil je liever een garagebox kopen en een goede investering doen voor later? Opslagruimte kopen kan al vanaf €18.990,00.
Heb je nog vragen of wil je een keer langs komen voor een kopje koffie? GaragePark Den Haag is elke werkdag geopend van 10.00 tot 17.00. Neem gerust contact op via 085 – 20 83 162 of kom naar één van onze open dagen.

Ook interessant: