Nieuws  /  8 november 2021

Opstalverzekering garagebox

Je gaat een garagebox kopen of huren. Erg interessant, want het geeft je veel mogelijkheden. Zo kun je jouw garagebox gebruiken om allerlei (waardevolle) spullen te stallen. Maar als je daarvoor kiest, wil je natuurlijk wel zeker weten dat jouw spullen veilig zijn.
In dit artikel vertellen we je waarom je jouw spullen zorgeloos kunt stallen in een garagebox bij GaragePark.

Opstalverzekering
Bij GaragePark is er een opstalverzekering. Deze is via de VvE geregeld.

Veiligheid GaragePark
Naast het feit dat je een opstalverzekering hebt, is de veiligheid is bij GaragePark tot in de puntjes geregeld. Zo zijn al onze garageparken omheind door hoge hekken met stroomschokbeveiliging en is er op de parken camerabewaking en een slim ingericht lichtplan, dat geen enkel plekje onverlicht laat.
Er is altijd een toezichthouder aanwezig op het park, die tevens het onderhoud van de parken verzorgt. Indringers worden effectief geweerd en zijn binnen een mum van tijd opgemerkt en opgepakt.
Al onze garageboxen ten slotte zijn gemaakt van massief beton, individueel BORG-2 gecertificeerd en beveiligd met inbraak- en brandalarmen. Gecombineerd met jouw opstalverzekering bij GaragePark, hoef je je dan ook geen zorgen te maken of jouw spullen wel veilig staan.

Wij beantwoorden graag al je vragen
Onze parken behoren tot de veiligste aanbieders van garageboxen in Nederland; met minder nemen wij geen genoegen. Heb je nog vragen over het huren of kopen van een garagebox bij GaragePark? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Onze adviseurs helpen u graag.