Nieuws  /  5 maart 2019

Eigen postadres wanneer je een garagebox huurt of koopt

eigen brievenbus en postadres - garageboxen van GaragePark

Zoals u vast al weet heeft elke box op de GarageParken een eigen huisnummer en dus ook een eigen postadres. Een postadres dat gebruikt kan worden als vestigingsadres voor uw onderneming. Wij willen dit grote voordeel van GaragePark weer eens even onder de aandacht brengen bij u, daar wij laatst weer een verhaal hoorden van een nieuwe huurder van GaragePark Nieuwegein.

Gevaarlijke situatie

Hij vertelde ons dat hij er alles aan doet om zijn klanten tevreden te houden. Nu was er iets mis gegaan met een levering, waardoor een klant het verkeerde product had binnen gekregen. De klant was, we mogen het eigenlijk niet zeggen, erg onredelijk geworden en vond de bezorging van het verkeerde product zodanig ernstig dat er allerlei uitingen van dreigingen naar de ondernemer werden gestuurd.

De ondernemer probeerde met man en macht alsnog het juiste product naar de klant te versturen, maar tevergeefs. Het product was niet meer leverbaar. De ondernemer heeft dit aangegeven en de klant gevraagd het verkeerde product terug te sturen, waarna de ondernemer zijn geld terug zou storten. Hier was de klant het absoluut niet mee eens.

Een paar dagen later ging de deurbel… Staat de klant voor het prive-adres van de ondernemer, om zogenaamd verhaal te halen. De politie heeft zelfs moeten ingrijpen om de situatie te bedaren.

Al met al een verontrustende gedachte dat klanten niet aarzelen om u thuis op te zoeken. Uw woonadres staat op de factuur, omdat u uw bedrijf daar ook heeft gevestigd bij de Kamer van Koophandel…

De oplossing!

Wij hebben, volgens onze tevreden klant, de oplossing!! U krijgt een postbus bij de garagebox, of u nu koopt of huurt! U kunt uw onderneming vestigen op het postadres. Resultaat?! Geen klanten die beschikking hebben over uw prive-gegevens!

En een groot bijkomend voordeel; al uw spullen staan brand- en inbraakveilig opgeslagen als u een garagebox/bedrijfsunit huurt of koopt op een van de GarageParken!

Waar wacht u nog op?! Maak snel een afspraak!