Nieuws  /  3 november 2019

Eerste stappen realisatie GaragePark Den Haag.

De eerste stappen van de realisatie GaragePark Den Haag zijn inmiddels gezet. De bouw van het grootste GaragePark van Europa heeft wat vertraging opgelopen, maar het voordeel hiervan is dat we wel het hele park tegelijk kunnen gaan bouwen. De oplevering van de 1e fase, 137 multifunctionele garageboxen, zal naar verwachting plaatsvinden rond juli / augustus 2016. De 2e fase, van 105 boxen, zal in september / oktober 2016 dit jaar worden opgeleverd.

Inmiddels zijn we gestart met het bouwrijp maken van de grond, hieronder een eerste impressie:

We hebben het plan om begin mei 2016 de eerste paal te kunnen slaan op deze populaire locatie. Na het slaan van de palen en het gereedkomen van de solide fundering zullen de garageboxen worden geplaatst. Hierna worden de boxen voorzien van de alarminstallatie, de brandmelder en de bestelde opties. Dan worden de gemeenschappelijke gedeeltes klaargemaakt, zoals het hekwerk, de zonnepanelen, de bestrating en de liften. Hierna zal alles worden aangesloten en pas als het hele park in uitstekende staat is leveren wij de garageboxen op naar de nieuwe eigenaren en huurders.

Er zijn nog enkele begane grond garageboxen te koop in de 2e fase, type B van 18m2 en type XXL van 29m2. Natuurlijk zitten er ook in de 2e fase zeer scherp geprijsde etageboxen, €17.990,00 excl. BTW voor 15m2!

Kom vrijblijvend langs bij GaragePark Den Haag

Zaterdag 20 februari van 15.00 – 17.00 uur, hebben we weer een open dag bij GaragePark Den Haag. Kom ook vrijblijvend langs voor meer informatie en om de showboxen te bezichtigen voor de realisatie GaragePark Den Haag! Komt het niet uit de 20e? We zijn op werkdagen aanwezig van 10.00 – 17.00 uur. We hebben ons informatiecentrum op de nieuwe locatie, gelegen aan de Spoorlaan 5.

Wil je op de hoogte blijven van de voortgang van de bouw? Houd dan ons blog in de gaten of volg ons op Facebook.