Nieuws  /  3 november 2019

GaragePark: het veilige alternatief voor self storage!

Self storage units, garageboxen, opslagruimtes of zelfs loodsen; er zijn allerlei plaatsen waar je jouw zakelijke goederen of persoonlijke eigendommen buitenshuis kan opslaan of stallen. Toch is het best een enge gedachte; je waardevolle spullen ergens opslaan zonder dat je er zicht op hebt. Tenslotte komt inbraak en diefstal bij opslagruimtes geregeld voor. Als je toch een ruimte wilt huren of kopen om al je spullen veilig op te slaan of een voertuig te stallen, lees dan snel verder!

Garagebox huren? Veiligheid bij GaragePark beter dan bij self storage aanbieders

Helaas is veiligheid bij de meeste self storage aanbieders een begrip dat eerder wordt gezien als een luxe, of simpelweg een ‘extraatje’. Tenslotte moeten de boxen zo goedkoop mogelijk zijn, zowel voor de gebruiker als de aanbieder zelf. Bij sommige opslagruimtes kan je gemakkelijk het terrein oplopen en met een slimme route uit het zicht van de beveiligingscamera’s blijven. Het is daarom geen wonder dat deze self storage boxen vaak het doelwit zijn van inbrekers.

De uitstekende beveiliging van onze garageboxen

Of je nou een garagebox huurt of koopt, bij GaragePark ben je áltijd verzekerd van de beste beveiligingsmaatregelen. Om onbevoegden buiten de deur te houden, is bijna iedere vestiging van GaragePark voorzien van een hoog hekwerk met stroomschokbeveiliging. Ook bijzonder is dat toegang alleen mogelijk is via een elektronische schuifpoort die alleen te openen is met een elektronische sleutel (keytag). Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat het volledige park verlicht is dankzij een professioneel lichtplan. In combinatie met slim geplaatste beveiligingscamera’s die 24 uur per dag toezicht houden, is er geen enkel plekje op het park waar je niet gezien wordt. Ook heeft iedere garagebox van GaragePark een brand- en inbraakalarmsysteem* en is aangesloten op onze meldkamer die 24 uur per dag meekijkt. Een individueel alarmsysteem per box kom je niet vaak tegen bij andere self storage aanbieders! Daarnaast is de beveiliging BORG-2 gecertificeerd zodat je weet dat alle beveiligingsmaatregelen aan de strengste eisen voldoen.

* Alleen GaragePark Zeewolde heeft geen brand- en inbraakalarm per garagebox.

Garagebox constructie virtueel onverwoestbaar

De meeste self storage aanbieders hebben een groot pand wat is opgesplitst in tientallen ruimtes. Nog opvallender is dat deze self storage units simpelweg worden gesplitst door middel van een aluminium tussenwand. Ook dit is natuurlijk niet bijzonder veilig en raakt bovendien snel beschadigd. De boxen van GaragePark bestaan echter volledig uit stevig en duurzaam beton. Deze ruimtes zijn dus niet alleen veilig maar ze gaan gegarandeerd nog vele jaren mee!

Uitstekende bereikbaarheid en toegang

Bij GaragePark heb je als huurder (of koper) 24 uur per dag en 7 dagen in de week toegang tot jouw garagebox. Stel je bent ondernemer of ZZP’er en je krijgt laat in de avond nog een spoedklus binnen, dan is het wel zo handig dat je op ieder gewenst tijdstip bij je opgeslagen gereedschap of goederen kan. Wat je ook veel ziet bij self storage units is dat deze zijn geplaatst in een gebouw bestaande uit meerdere verdiepingen. Als je bijvoorbeeld een eigenaar van een webshop bent en je goederen wilt opslaan, moet je dus eerst met al je spullen door een smalle gang lopen totdat je bij je box bent. Niet heel erg handig natuurlijk. Omdat bij GaragePark bijna alle boxen op de begane grond staan *, kan iedere gebruiker gemakkelijk bij zijn/haar garagebox komen met een auto of busje. Als koper heb je zelfs de optie om je box te voorzien van een elektronische garagedeur en kan je deze op afstand openen of sluiten middels een afstandsbediening. Zo kan je je auto, motorfiets, aanhangwagen of boot meteen in je garagebox wegzetten wanneer je het park komt oprijden. Wel zo handig! GaragePark heeft voor kopers sowieso heel veel extra opties.

* LET OP: GaragePark Den Haag, Blaricum, Soest en Wateringen hebben ook een aantal garageboxen op de eerste verdieping. Deze garageboxen zijn zeer scherp geprijsd in vergelijking met de boxen op de begane grond, maar zijn gemakkelijk te bereiken met de trap of goederenlift. Ideaal wanneer je alleen goederen wilt opslaan of een motorfiets of scooter wilt stallen. Daarnaast heb je genoeg ruimte om in alle rust aan je geliefde tweewieler te sleutelen.

Wilt u een garagebox kopen? 

GaragePark is u graag als makelaar van dienst. Ga naar GaragePark.nl/wederverkoop voor het actuele aanbod van boxen die momenteel te koop worden aangeboden.