Nieuws  /  3 november 2019

GaragePark Tiel; ons tiende garagepark!

GaragePark dat sinds 2007 bestaat, groeit! Eind 2015 telden we nog 8 GarageParken en vier maanden later gaan we de verkoop in met alweer het tiende park. We nemen steeds meer posities in op toplocaties en dagelijks zijn we op zoek naar nieuwe plekken in Nederland om GarageParken te kunnen openen.

Afgelopen maand hebben we de verkoop gestart van Almere XXL en hiervan is inmiddels alweer 50% verkocht. Nu kondigen we de verkoop van ons nieuwste park aan; GaragePark Tiel!

Voorzieningen GaragePark Tiel

GaragePark Tiel zal gaan bestaan uit 69 multifunctionele en extreem goed beveiligde bedrijfsruimtes die variëren in grootte van 17 tot 24 m². Natuurlijk hebben ook deze boxen een hoog opleveringsniveau en heeft elke unit standaard een eigen brand- en inbraakalarmsysteem dat is aangesloten op de meldkamer. Ook hebben de boxen vier stroompunten, verlichting, een eigen vestigingsadres en een sectionale overheaddeur van Hormann.

De garageboxen in Tiel zijn allemaal op de begane grond en hierdoor goed bereikbaar met de auto. Ook dit park zal 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk zijn voor haar gebruikers. Zoals je van GaragePark gewend bent is het park van alle gemakken voorzien en is er toegangscontrole, 24/7 camerabewaking, een sanitaire ruimte met wateraansluiting en wordt het park uitgerust met zonnepanelen.

Prijzen en meer informatie

GaragePark Tiel is scherp ingezet qua prijs en de boxen van maar liefst 21 m² op de begane grond zijn te koop voor slechts €23.990,00 excl. BTW v.o.n. De boxen zijn te huur voor €179,00 excl. BTW p.m.

Als je een garagebox koopt bij GaragePark heb je een ruime keuze aan extra opties. Wat dacht je van een vloercoating, een motor voor de deur, een oplaadpunt voor je elektrische voertuig, een extra stroomgroep, krachtstroom, etc. Alles is mogelijk!

Voor de verkoop en verhuur van GaragePark Tiel hebben wij de handen ineen geslagen met een expert in de vastgoed in Tiel; Rozenhage Makelaardij. Rozenhage Makelaardij is al 41 jaar actief in de woon- en bedrijfs onroerend goed in de Betuwe.

Kom langs bij GaragePark Tiel

Over enkele weken zullen wij ook een tijdelijk kantoor vestigen op de locatie in Tiel zodat je langs kunt komen voor meer informatie. Uiteraard hebben we ook voldoende open dagen gepland voor dit park waarvan de eerste open dag zal plaatsvinden op zaterdag 23 april tussen 11:00 en 13.00 uur. Kijk in onze agenda voor alle andere Open Dagen.

Wacht niet te lang, reserveer nu alvast een garagebox bij GaragePark Tiel of neem contact met ons op voor meer informatie. In de toekomst zal dus Tiel niet alleen bekend staan om Flipje, maar ook om de extreem goed beveiligde garageboxen van GaragePark!