Nieuws  /  3 november 2019

Een knallend begin van 2017: twee nieuwe GarageParken in de verkoop!


2016 was een goed jaar voor GaragePark. Vorig jaar zijn we met 4 nieuwe parken gestart in Almere, Soest, Blaricum en Tiel en hebben we de eerste fase opgeleverd van GaragePark Den Haag – ons grootste park met maar liefst 539 garageboxen. En 2017 beloofd een nog mooier jaar te worden voor mensen die extra goed beveiligde ruimte nodig hebben! Afgelopen maand zijn we namelijk de verkoop gestart van 2 nieuwe parken: GaragePark Purmerend Baanstee en GaragePark Zeewolde XXL! En er komen er dit jaar nog een aantal bij.

Let op: de garageboxen van GaragePark Almere XXL zijn bijna uitverkocht! Zoek je een grote ruimte en wil je een garagebox kopen? Informeer dan eens bij GaragePark Zeewolde XXL. We hebben overigens nog wel voldoende boxen te huur bij Almere XXL.

GaragePark Purmerend Baanstee

Na het daverende succes van GaragePark Purmerend hebben we besloten nog een vestiging te openen op de Binnenzeestraat in Purmerend. GaragePark Purmerend Baanstee krijgt 64 multifunctionele garageboxen bestaande uit 32 type 1.B boxen en 32 type E.3 boxen. De E.3 boxen zijn 8 meter lang, 3 meter breed, 3 meter hoog en hebben een doorrijhoogte van 2,4 meter, ideaal als loods of stallingsruimte! De 1.B boxen (op de eerste verdieping) zijn iets kleiner. Maar met een lengte van 6 meter, breedte van 3 meter, hoogte van 2,5 meter en een doorrijhoogte van 2 meter kun je er nog verrassend veel in kwijt! Doordat de boxen scherp geprijsd zijn is de box ideaal als opslagruimte voor bijvoorbeeld webshopeigenaren, klussers of motorrijders.

De E.3 box is te huur voor €279,- per maand exclusief BTW en te koop voor €36.990,- exclusief BTW. De scherp geprijsde 1.B boxen op de eerste etage huur je al voor slechts €149,- per maand exclusief BTW en zijn te koop voor €19.990,- exclusief BTW.

GaragePark Zeewolde XXL

Ook in Zeewolde blijkt er ook nog ontzettend veel vraag te zijn naar opslag- en werkruimte. We kregen van zowel huidige huurders en kopers, als geïnteresseerden de vraag of we in de toekomst ook nog extra grote garageboxen in de regio Zeewolde gingen bouwen. Daarom vonden wij het tijd worden om een nieuw park te bouwen aan de Ambachtsweg in Zeewolde met onze populaire en méééégagrote XXL-boxen! Deze gigantische monsters zijn 9 meter lang, 3,25 meter breed, 3,5 meter hoog en hebben een doorrijhoogte van 2,9 meter. Met een oppervlakte van maar liefst 29m2 kun je er letterlijk álles in kwijt!

GaragePark Zeewolde XXL - Garageboxen Zeewolde XXL

Inmiddels is de verkoop van ons tweede XXL-GaragePark van start gegaan. Een XXL garagebox huren bij GaragePark Zeewolde XXL kost €279,- per maand exclusief BTW. Een garagebox kopen voor eigen gebruik of als solide belegging kost €36.990,- exclusief BTW. En dat is natuurlijk een harstikke scherpe prijs! Kijk dus snel op de pagina van GaragePark Zeewolde XXL want de verkoop gaat hard!

Van alle gemakken voorzien

Natuurlijk worden de bovengenoemde parken opgeleverd met onze vertrouwde faciliteiten zoals een eigen brand- en inbraakbeveiliging per box, afgesloten terrein door middel van een hoog hekwerk met stroomschokbeveiliging, toegangscontrole, 24/7 camerabewaking met toezicht vanuit de meldkamer, elektra door middel van zonnepanelen en een eigen post- en vestigingsadres. Uiteraard zullen ook deze parken 24 uur per dag en 7 dagen in de week toegankelijk zijn en krijgen ze een sanitaire ruimte met wateraansluiting.

Wil je meer informatie over de garageboxen van GaragePark Purmerend Baanstee of GaragePark Zeewolde XXL? Neem dan contact met ons op via 085 – 20 83 162 of mail ons naar [email protected]!