Nieuws  /  1 maart 2016

Nu in de verkoop: GaragePark Almere XXL

Het is zover! We mogen officieel de verkoop in met ons 1e nieuwe park van dit jaar. En het is er een met enorme mogelijkheden; GaragePark Almere XXL!

In Almere is GaragePark al beroemd en bieden we met GaragePark Almere uitkomst voor maar liefst 230 ondernemers. Toch hebben we tijdens de verkoop en verhuur van dit park gemerkt dat er behoefte is naar nog meer ruimte, het liefst nog groter. En hoger!

We zijn aan de slag gegaan en hebben een uitermate goede locatie gevonden nabij Almere Centrum. Het park gaat GaragePark Almere XXL heten en zal gebouwd worden aan de Randstad 22 – 42 in Almere.

Waarom we het Almere XXL noemen?

We zullen héle grote boxen op deze uitzonderlijk goed gelegen locatie bouwen. De boxen hebben een oppervlakte van 29m², ze zijn 3.25 meter breed, 9.00 meter lang en maar liefst 3.50 meter hoog. De doorrijhoogte is 2.90 meter. Er zullen 27 XXL boxen worden geplaatst en hiervan zijn er in de voorverkoop al 8 verkocht en staan er inmiddels 5 onder optie. Als je interesse hebt, is het dus zaak niet al te lang te wachten voordat alle beschikbare boxen weg zijn!

Naast de 27 XXL boxen zal er 1 box beschikbaar komen van 18m². Deze box is ook extra hoog; de box is 3.25 meter breed, 6 meter diep en 3.50 meter hoog. Ook hier is de doorrijhoogte 2.90 meter. Heb je interesse in deze box? Neem direct contact met ons op, we verwachten deze box net zo snel kwijt te zijn als de concerttickets voor Adele!

Ben je benieuwd naar de XXL box? Op het volgende filmpje vertellen we je er alles over:

Prijzen garageboxen GaragePark Almere XXL

De XXL boxen op GaragePark Almere XXL hebben een koopprijs van € 40.990,00 excl. BTW v.o.n., deze box is te huur voor € 299,00 excl. BTW p.m. De zeldzame, hoge B box is te koop voor € 25.490,00 excl. BTW v.o.n.

Voorzieningen op het park

Natuurlijk worden de boxen ook op dit GaragePark hoogwaardig opgeleverd, met brand- en inbraakbeveiliging per box, 4 stroompunten, verlichting, een sectionale overheaddeur van Hormann en een eigen vestigingsadres.

Het park zelf wordt volledig omheind met hekwerk voorzien van stroomschokbeveiliging, er zal gebruik worden gemaakt van een toegangscontrole; alleen gebruikers van het park kunnen met hun persoonlijke keytag 24 uur per dag het park op, op het park worden uiteraard op de juiste plekken camera’s geplaatst, zodat Detec het park 24/7 kan monitoren, er is ook een sanitaire ruimte met wateraansluiting.

Ook dit GaragePark zal worden voorzien van zonnepanelen, welke genoeg opleveren voor het stroomgebruik van de boxen en het park zelf. Op deze manier is GaragePark Almere XXL, net als GaragePark Wateringen, Purmerend en Den Haag milieubewust bezig.

Dus, heb je interesse? Neem contact met ons op of reserveer direct een box om te kopen of te huren.