Nieuws  /  3 november 2019

Park nummer elf: GaragePark Soest.

De laatste tijd schieten onze nieuwe GarageParken als paddestoelen uit de grond! Kondigden we vorige maand onze tiende locatie GaragePark Tiel aan, nu is het alweer tijd voor GaragePark nummer 11!

GaragePark nummer elf zal GaragePark Soest worden. Zoals je van ons gewend bent komt ook dit park op een toplocatie aan de Belvedereweg op industrieterrein Soestdijk. Hierdoor ligt het park centraal gelegen en nabij de A1, de A27 en de A28.

Prijzen en types GaragePark Soest

Op het park zullen 107 multifunctionele garageboxen worden geplaatst. Op deze locatie bieden we boxen op zowel de begane grond als op een verdieping aan. De etageboxen, type 1.B.5 van 15m², bieden we aan voor slechts €15.990,00 excl. BTW. De box is te huur voor slechts €119,00 excl. BTW per maand.

De boxen op de begane grond zijn er vanaf 14m², met een koopprijs van €17.990,00 excl. BTW. De grootste box op de begane grond is type C.2.5, een box van 21m². Deze bieden we aan voor €26.990,00 excl. BTW en €199,00 excl. BTW per maand om te huren.

Faciliteiten GaragePark Soest

Natuurlijk wordt ook dit park opgeleverd met onze vertrouwde faciliteiten en elke box heeft een eigen alarmsysteem, afgesloten terrein met toegangscontrole, elektra door middel van zonnepanelen, een vestigingsadres per box, 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang, cameratoezicht, een sanitaire ruimte met wateraansluiting, etc. Kijk voor alle faciliteiten in onze informatiepagina!

Binnenkort zullen we ons kantoor op de locatie openen. Natuurlijk worden er ook voldoende Open Dagen ingepland! Wil je nu meer informatie of wil je meteen een optie nemen? Neem dan contact met ons op via 085 – 20 83 162 of  [email protected].

TIP: Vraag meteen de brochure van GaragePark Soest aan!