Nieuws  /  5 november 2021

Investeren in duurzame projecten | GaragePark

Wil jij investeren in projecten die niet alleen rendement opleveren, maar daarnaast ook duurzaam zijn? Dan moet je iets meer tijd en aandacht steken in het van het juiste project voor jouw belegging.

We leggen je graag uit waarom GaragePark een duurzame belegging is en waarom je moet overwegen om te investeren in één of meerdere van onze garageboxen.

Waarom duurzaam beleggen?

Duurzaamheid is een onderwerp dat steeds meer centraal staat in onze maatschappij. Als investeerder wil je natuurlijk rendement op je investering realiseren. Maar tegelijkertijd vind je het wellicht belangrijk dat jouw investering maatschappelijk verantwoord is en bijdraagt aan duurzaamheid.

Door je geld bewust te investeren in bedrijven die de focus leggen op duurzaam ondernemen, ben je aan het beleggen op een manier die bijdraagt aan een betere maatschappij. Vanzelfsprekend zijn er goede matches te vinden tussen rendement en duurzaamheid. Daar zijn onze GarageParken een schoolvoorbeeld van.

Duurzame garageboxen die laag zijn in onderhoud

De garageboxen van GaragePark zijn gemaakt van gewapend beton. Daarmee zijn ze ontzettend onderhoudsarm. Onze garageboxen gaan vele jaren mee. Ze zijn gemaakt om enorm veilig, onderhoudsvrij en duurzaam te zijn.

Daarnaast wordt het onderhoud geregeld via de VvE, zodat je er als investeerder geen omkijken naar hebt en daarnaast nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Duurzame energie op onze GarageParken

Iedere nieuwe vestiging van GaragePark wordt opgeleverd met zonnepanelen en LED-verlichting. De zonnepanelen op onze parken wekken in de meeste gevallen meer stroom op dan wij op het park verbruiken. De gemiddelde gebruiker heeft geen energiekosten. Ons maandelijkse energievoorschot is dan ook € 0,-!

Op het gebied van duurzaamheid van opslagruimte zijn we dan ook veel verder dan onze concurrentie, waardoor wij een van de weinige duurzame beleggingen zijn in het segment ‘kleinschalige opslagruimtes’.

Onze garageboxen beschikken over KOMO-, KIWA- en BORG2-certificering

De garageboxen van GaragePark beschikken over een KOMO-, KIWA- en BORG2-certificering en voldoen daarmee aan de meest strenge eisen op het gebied van milieu, veiligheid en kwaliteit. Daarom is GaragePark ook uitmuntend geschikt voor investeerder die veel waarde hechten aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

KOMO-keurmerk

Onze boxen beschikken over het KOMO-keurmerk. Het KOMO-keurmerk wordt gebruikt in de Nederlandse bouw. De afkorting staat voor Keuring en Onderzoek van Materialen voor Openbare werken. Dat wij beschikken over het keurmerk betekent dat onze garageboxen objectief zijn getoetst en goedgekeurd door onafhankelijke deskundigen, zodat je zeker weet dat je de kwaliteit krijgt die je mag verwachten.

KIWA-certificaat

KIWA beoordeelt de kwaliteit van producten, diensten en systemen. Ze kijken onder andere naar de bouwtechnische kwaliteiten van onze garageboxen. Onze boxen zijn beoordeeld op het ontwerp, de functies, de eigenschappen en de materialen. Ons KIWA-certificaat geeft aan dat onze garageboxen volledig voldoen aan alle kwaliteitseisen.

BORG klasse 2 certificaat

Een BORG certificaat laat zien dat onze garagebox voldoen aan alle voorschriften voldoet om aan verzekeraars te kunnen voldoen. De garageboxen van GaragePark beschikken over Borg Klasse 2. Dit komt omdat onze boxen zijn voorzien van individuele brand- en inbraakbeveiliging en omdat ze zijn gemaakt van gewapend beton.

Ook op een duurzame manier investeren in een project van GaragePark?

Een garagebox is een lucratieve investering met een bruto aanvangsrendement van 8%. Niet voor niets zijn we al meer dan een decennium marktleider in de categorie kleinschalige opslag- en bedrijfsruimtes.

Maar ook op het gebied van duurzaamheid scoren we hoog. De gemiddelde gebruikers van onze parken heeft geen energiekosten. We wekken in de meeste gevallen meer stroom op dan we gebruiken, waardoor we op een zeer duurzame manier opereren.

Wil je meer weten over een investering in garageboxen op een van onze parken? Maak gerust een afspraak met een van onze adviseurs, bel via 085 – 2083 162 of mail naar [email protected].