Nieuws  /  25 april 2022

Deze ondernemers verwezenlijken hun droom vanuit een garagebox 

Van een veilige opslagplaats tot een complete werkplek: ondernemers uit verschillende branches maken gebruik van onze garageboxen. De boxen van GaragePark vormen daarmee de ideale basis om hun dromen na te jagen!

Van prachtige boeketten, handgemaakte meubels tot spetterende lichtshows: ondernemers maken om uiteenlopende redenen gebruik van een garagebox bij GaragePark. In Amersfoort runnen webshopeigenaren Maaike en Ilse hun atelier gevuld met droogbloemen, terwijl hun buurman DJ Norbert zijn peperdure apparatuur veilig in de box opslaat. En meubelmaker Leo uit Soest? Hij gebruikt de garagebox om zijn werk-privébalans te bewaken.

Multifunctionele omgeving
Dat de boxen van GaragePark niet alleen als veilige opslagruimte dienen, maar ook geschikt zijn als fijne werkruimte, daar kwam webshopeigenaar Ilse al vrij snel achter. De boxen op GaragePark Amersfoort De Hoef zijn nieuw, schoon én ruim. “Wij hebben hier ons eigen atelier gemaakt, met een paar grote werktafels voor het inpakken van de bestellingen en twee stellingkasten met vazen. Tot onze verrassing vonden sommige van onze klanten het ook leuk om zich even in onze wereld te begeven en te zien hoe wij te werk gingen!” Een perfecte uitkomst dus! Onze boxen zijn al vanaf twaalf vierkante meter beschikbaar. Heb je behoefte aan meer vierkante meters, of wil je na verloop van tijd uitbreiden? Dan kan dat óók op ons park.

Veilig ondernemen
Als (startende) ondernemer heb je het al druk genoeg met het reilen en zeilen van je bedrijf. Waarom zou je je zorgen maken om de veiligheid van je waardevolle spullen, wanneer je je waardevolle tijd en energie kunt steken in je bedrijf? Norbert Bot runt sinds 2006 zijn evenementenbureau ‘Sax with the DJ’. De ervaren ondernemer heeft dagelijks profijt van zijn garagebox in Amersfoort. Norbert gebruikt de box als kantoor voor het programmeren van zijn lichtshows, maar ook voor de opslag en reparatie van technische installaties. “De locatie van dit GaragePark is echt top”, zegt Norbert. “Het ligt centraal in midden-Nederland wat voor ons werk erg handig is. En de beveiliging is uitstekend.” Een garagebox is een geschikte oplossing voor ondernemers met onregelmatige werktijden. Ook als je s’ nachts aan je bedrijf wilt werken is het geen probleem. Bij GaragePark hebben alle parken permanente camerabewaking en inbraak- en brandbeveiliging per box. Zo kan iedere ondernemer zich volledig focussen op hun onderneming én met een gerust hart de deur in het slot draaien.

Dromen komen uit
Veel startende ondernemers zetten zich het liefst dag en nacht in voor hun bedrijf. Toch blijft het belangrijk om rustmomenten te creëren, zodat je in staat bent om je bedrijf op een efficiënte manier te laten groeien. In Soest ondervindt de jonge ondernemer Leo de voordelen van een garagebox. Tijdens de crisis volgde Leo een cursus tot meubelmaker en koos voor een box die dienstdoet als hobbyruimte. Zo is hij in staat om werk en privé makkelijker gescheiden te houden. “Ik heb meer plezier in het leven doordat ik niet meer de hele dag op één plek doorbreng. Die afwisseling doet me goed.” Met het huren van een garagebox is Leo in staat om zijn droom te verwezenlijken. Ook jou kunnen we daarbij helpen!

Denk je eraan om een garagebox te huren, maar vraag je je af op welk park en in welke box jouw onderneming het beste past? Dan helpen we je graag verder! Gebruik onze Keuzehulp, of vul het contactformulier in. Dan spreken we elkaar snel!