Nieuws  /  24 augustus 2021

GaragePark kondigt nieuw park in Nijmegen aan

93 garageboxen op bedrijventerrein Oostkanaaldijk

Nijmegen, 23 augustus 2021 – Eerder vandaag maakte GaragePark de komst van een nieuw park in Nijmegen  bekend. Op bedrijventerrein Oostkanaaldijk aan de Ambachtsweg in Nijmegen bouwt de marktleider een nieuw park met maar liefst 93 garageboxen, waarvan de verkoop inmiddels is gestart. Hiermee komt GaragePark tegemoet aan de groeiende vraag naar flexibele opslag- en bedrijfsruimtes in de regio. De bouwwerkzaamheden starten in het eerste kwartaal van 2022, zodat ondernemers naar verwachting halverwege het jaar hun box in gebruik kunnen nemen. 

Na Apeldoorn en Tiel is GaragePark Nijmegen de derde Gelderse locatie. Het nieuwe park ligt vlakbij de Energieweg, de verbinding tussen de A73 en de nieuwe stadsbrug ‘de Oversteek’ van Nijmegen richting Arnhem. Hierdoor is GaragePark Nijmegen niet alleen goed bereikbaar voor (startende) zzp’ers en ondernemers uit Nijmegen, maar ook voor degenen die uit de richting van Tiel, Oss, Wijchen en Venray moeten komen. “Wij verheugen ons erg op onze komst naar de grootste en oudste stad van Gelderland”, zegt Rick Venema, directeur en oprichter van GaragePark. “Ondanks dat er in Nijmegen veel bedrijvigheid is, zijn dit soort volledig gefaciliteerde en beveiligde opslag- en werkruimtes nog onvoldoende beschikbaar. Op deze locatie aan de Kanaalhaven zijn ondernemers uit de regio zowel via land als water goed bereikbaar. Het doet me goed dat we hen weer kunnen voorzien in hun vraag naar bedrijfsruimtes.”

Uitbreiding
Met de bouw van GaragePark Nijmegen komt het totaal aantal parken van de marktleider op 39, verspreid over heel Nederland. De locatie in de Keizerstad is alweer de zesde uitbreiding van dit jaar. Venema: “Het vinden van een geschikte locatie is makkelijker gezegd dan gedaan, dus ik ben erg blij dat de tiende stad van Nederland op deze manier kennismaakt met ons concept. Zo zie je opslag- en werkruimten met faciliteiten als een eigen postbus en sanitaire voorzieningen nergens anders terug in de regio. Wij verwachten hierdoor dat we de ruim 13.000 zzp’ers binnen een straal van tien minuten rijden met onze boxen kunnen ondersteunen. Hoewel wij ons nu vooral focussen op het succesvol maken van GaragePark Nijmegen, zijn we altijd op zoek naar goed bereikbare grondposities in Nederland. Hiervoor houden wij ons aanbevolen.”

Veiligheid
Op het nieuwe park realiseert GaragePark 93 boxen, waarvan 27 XXL-boxen van 29 vierkante meter. Die boxen staan zowel op de begane grond als op de eerste etage. Bovendien beveiligt de marktleider de Nijmeegse locatie met behulp van de meest uitgebreide maatregelen. Venema: “Net als op onze andere parken hebben ondernemers in Nijmegen 24/7 toegang tot hun box, of kunnen ze hem vanwege de BORG-2 gecertificeerde beveiliging zorgeloos achterlaten. Daarnaast beveiligen we GaragePark Nijmegen extra met LIVE toezicht. Niet alleen nemen onze camera’s op, ze fungeren ook als bewakers die constant alles zien en meteen handelen bij verdachte situaties. Zo kan de beveiligingssurveillant gelijk de politie of andere hulpdiensten waarschuwen wanneer dat nodig is.”

Wil je meer informatie over het nieuwe GaragePark in Nijmegen? Klik hier.

GaragePark Nijmegen

*Klik op de foto voor een vergroting