Nieuws  /  14 april 2022

Onze garageboxen vormen een ideale oplossing voor de startende ondernemer

Waarom zou je ondernemen vanuit je propvolle huiskamer of bedrijfsbusje, als het ook anders kan? Als kersverse ondernemer ben je natuurlijk zuinig op je kostbare spullen. Toch blijft het belangrijk om waardevolle producten en/of materialen op een veilige plek te bewaren en zo diefstal te voorkomen. Garageboxen bieden uitkomst voor de startende ondernemer. Niet alleen als veilige opslagplek, maar ook als prettige werkruimte!

Het aantal zzp’ers en mkb-ondernemers groeit in Nederland al jaren razendsnel. Steeds meer mensen jagen hun droom na en starten een eigen onderneming. Denk bijvoorbeeld aan een webshop met schoonheidsproducten of aan een eigen schilder- of klusbedrijf. Een garagebox vormt voor de startende ondernemer het ideale hulpmiddel; je kunt het immers voor verschillende doeleinden gebruiken. Natuurlijk voor opslag van waardevolle producten, gereedschap en/of materialen. Maar het kan óók prima dienst doen als eerste werkruimte. Ga maar na: succesvolle ondernemers zoals Steve Jobs (Apple), Jeff Bezos (Amazon) en Larry Page en Serge Brin (Google), zijn ook allemaal in een garage begonnen!

Als startende ondernemer wil je het beste voor je bedrijf, maar je wilt ook niet meteen grof geld neerleggen voor een complete kantoorruimte of veel te dure loods. Een garagebox is een kostenefficiënte oplossing. Het biedt starters een veilige, overzichtelijke én betaalbare eigen werkplek. Immers: als beginnende ondernemer heb je in eerste instantie (of überhaupt) niet veel vierkante meters nodig om je klusbedrijf of webshop van de grond te krijgen. Je kiest zelf de grootte van de box die bij je past. Zo zijn onze boxen al vanaf twaalf vierkante meter beschikbaar. En bij het huren van een garagebox van GaragePark ontvang je ook nog eens een eigen postadres!

Creëer een werk-privébalans 
Als startende ondernemer zet je je uiteraard voor de volle honderd procent in voor je bedrijf, maar een rustmoment pakken is evengoed belangrijk. Met een aparte werkruimte houdt je werk en privé gemakkelijker gescheiden. Bij GaragePark kun je 24/7 gebruikmaken van je box. Dit bied je de gewenste flexibiliteit, om wanneer jij er de tijd en energie voor hebt, met je onderneming aan de slag te gaan. Deze vrijheid is ook handig voor ondernemers in de entertainmentindustrie. Zo kun jij als dj of geluidstechnicus midden in de nacht nog je spullen droppen.

Met het huren van een garagebox staan je producten thuis niet meer in de weg. Zo heb je de mogelijkheid om ook echt tot rust te komen. Ook hoef je je niet meer zorgen te maken om je spullen: onze parken hebben permanente camerabewaking en inbraak- en brandbeveiliging per box!

Sparren met gelijkgestemden
Steeds meer eenmans- en kleinbedrijven vestigen zich in een garagebox van GaragePark, om van daaruit verder te groeien! Of je nu je garagebox gebruikt als klusruimte of als atelier: de mogelijkheden zijn eindeloos. Je vindt al snel gelijkgestemden die óók hard aan de weg timmeren om hun ondernemersdroom te verwezenlijken. Zo heb je de mogelijkheid om te sparren met andere ondernemers op het park, en kun je je zakelijke netwerk verder uitbreiden.

Ook ontstaan er mooie samenwerkingen op onze parken. Bijvoorbeeld een fotograaf die samenwerkt met een timmerman of schilder die ook een box huurt. En lopen de zaken eenmaal gesmeerd? Dan kun je op hetzelfde park vaak ook een grotere (of een extra) garagebox huren.

Realiseren groene impact
Ondernemen draait niet alleen om winst maken, maar ook om de impact op mens en milieu. Bij Garagepark staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Op al onze parken maken we gebruik van zonnepanelen. Dat is een goedkope en milieuvriendelijke manier om energie op te wekken. Als startende ondernemer wil je natuurlijk niet je zuurverdiende geld verspillen aan torenhoge elektriciteitskosten, wanneer je datzelfde kapitaal ook in je product of dienst kunt investeren! Daarom zijn al onze boxen nul-op-de-meter. Je bespaart op je energiekosten, terwijl je investeert in duurzaam ondernemen. Win-win dus!

Denk je eraan om een garagebox te huren, maar vraag je je af op welk park en in welke box jouw onderneming het beste past? Dan helpen we je graag verder! Kijk op de kaart om een park in jouw buurt te vinden. Of laat hier je gegevens achter. Dan spreken we elkaar snel!