Nieuws  /  20 september 2021

Een garagebox als oplossing voor de risico’s verbonden aan thuis ondernemen

Steeds meer mensen ondernemen: dat bleek al in januari uit cijfers van de Kamer van Koophandel. Bood de lockdown jou de ideale kans om eindelijk je webshop van de grond te tillen? Of ben je pas gestart als zelfstandig schilder? Dan is de kans groot dat je vanuit je eigen huis bent begonnen. In eerste instantie lijkt een onderneming aan huis de makkelijkste oplossing, maar daar zijn risico’s aan verbonden. Een garagebox van GaragePark biedt jou dé oplossing!

Hoewel de coronacrisis heel wat financiële gevolgen had voor bedrijven en particulieren, zagen veel mensen de lockdown als dé ideale kans om van koers te veranderen. Het bood startende ondernemers tijd en ruimte om hun eigen bedrijf rustig uit te bouwen. Handig toch, om alles vanuit huis te regelen? Van administratie tot voorraad. Maar dit doe je niet geheel zonder risico’s. Je spullen staan door het hele huis verspreid en zijn daarbij vaak niet altijd verzekerd tegen brand of diefstal.

Toch maar je voorraad en materiaal opslaan in je garage of schuurtje? Uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) blijkt dat er steeds minder vaak ingebroken wordt in woonhuizen, maar dat juist bijgebouwen, zoals garages en schuurtjes, het doelwit zijn geworden. En je inboedelverzekering dekt de spullen in je schuur niet, iets waar je als startend ondernemer misschien niet meteen van op de hoogte bent. Bij GaragePark schenken we veel aandacht aan veiligheid. Zo werken we onder andere met live-toezicht, waarmee we alles van dichtbij in de gaten kunnen houden en waardoor we direct kunnen ingrijpen.

Op en top beveiligd
Onze garageboxen zijn op en top beveiligd. Van dure verfpotten tot een grote voorraad aan sieraden voor je online juwelenwinkel, je kunt alles met een gerust hart opslaan in een garagebox op één van onze locaties. We voorzien al onze parken met:

  • 24/7 camerabeveiliging met aansluiting op meldkamer;
  • Inbraak- en brandbeveiliging per box;
  • Hoog hekwerk met stroomschokbeveiliging;
  • Alleen toegang met persoonlijke keytag;
  • En ook ‘s avonds goede verlichting.

Professionele ruimte
Omdat we marktleider zijn op het gebied van kleinschalige opslag, bedrijfs- en werkruimte bieden we je naast een veilige plek, ook een professionele ruimte. Of je nou je bedrijfsvoorraad wil opslaan, een werkruimte nodig hebt als stukadoor of een opslagplaats. Er zijn verschillende types en formaten garageboxen waar je uit kan kiezen. Heb je een eigen postadres nodig? Geen probleem, want iedere garagebox heeft een afzonderlijk adres. Bovendien is elektriciteit aanwezig en zijn de boxen uitgerust met sanitaire voorzieningen. Kortom: een professionele werkomgeving waar je ongestoord je werkzaamheden kunt uitvoeren.

Wat GaragePark voor jou kan betekenen?
Wil je jouw schuur of zolderkamertje inruilen voor een van onze garageboxen? Hier lees je wanneer je een afspraak kunt inplannen met één van onze adviseurs. Heb je een andere vraag? Laat dan je e-mailadres en telefoonnummer achter via ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!