Nieuws  /  25 maart 2021

GaragePark kondigt derde locatie in Noord-Brabant aan

Park met 168 garageboxen komt op businessterrein Borchwerf in Roosendaal

Roosendaal, maart 2021 – Eerder vandaag maakte GaragePark de komst van alweer het derde park in Noord-Brabant bekend. Aan de Vaartveld op bedrijventerrein Borchwerf in Roosendaal zal de marktleider een nieuwe locatie met maar liefst 168 garageboxen realiseren. Hiermee komt GaragePark tegemoet aan de groeiende vraag naar flexibele opslag- en bedrijfsruimtes in de regio. De verkoop van de nieuwe garageboxen is nu al gestart, GaragePark verwacht dat de eerste bouwwerkzaamheden in het vierde kwartaal van dit jaar beginnen.

Het nieuwe park biedt veilige opslag- en bedrijfsruimte aan (startende) zzp’ers en ondernemers uit Roosendaal en omstreken. “De garageboxen op onze parken in Breda en Bergen op Zoom hadden we in een mum van tijd verkocht en tot onze vreugde verloopt de verhuur van die boxen ook hard”, zegt Rick Venema, directeur en oprichter van GaragePark. “We merken dat ondernemers uit de omgeving nog meer behoefte hebben aan betaalbare bedrijfsruimtes, dus we verwachten dat we in Roosendaal eenzelfde effect kunnen creëren. Daarom ben ik er extra trots op dat ons team weer een toplocatie voor een nieuw park heeft gevonden. Dankzij hen bieden we een mooi aantal ondernemers uit de regio een veilige opslag- en werkruimte voor hun bedrijf.”

Diversiteit
Ondanks het succes van de garageboxen in Breda en Bergen op Zoom, plaatst GaragePark bewust andere typen boxen op het nieuwe park. Naast XXL boxen van 29 vierkante meter zorgt de marktleider ook voor varianten van twaalf vierkante meter in Roosendaal. Deze kleinere boxen komen op de bovenverdieping te staan en zijn zowel met- als zonder raam verkrijgbaar. Venema: “De garagebox van twaalf vierkante meter hebben we voor het eerst geïntroduceerd in Den Haag en ondernemers uit die omgeving waren ontzettend te spreken over die variant. Dit type box sluit perfect aan op het bekende ‘self storage’ concept en is net als onze andere boxen 24/7 toegankelijk én zeer goed beveiligd. Ik ben trots dat we hiermee de diversiteit van ons aanbod vergroten en zo voor nog meer verschillende ondernemers een oplossing bieden.”

Noord-Brabant onderneemt
Met de bouw van GaragePark Roosendaal komt het totaal op 34 parken, verspreid over heel Nederland. Het park is gelegen aan de Vaartveld op bedrijventerrein Borchwerf, ten noorden van het centrum van Roosendaal en op steenworpafstand van de A17 (richting Rotterdam en Antwerpen). Venema: “Doordat dit park daarnaast dichtbij de A58 (richting Bergen op Zoom en Breda) ligt, is het goed te bereiken voor bezoekers uit o.a. Oudenbosch, Zevenbergen en Moerdijk. Hierdoor is deze locatie ideaal voor ondernemende Brabanders. En die zijn er genoeg, zien we ook terug op onze andere twee parken in de provincie. In het vierde kwartaal van dit jaar willen we starten met de bouw, zodat de boxen begin 2022 klaar zijn voor gebruik. Ik kan niet wachten tot we echt bedrijvigheid gaan zien op het park.”

Meer informatie over GaragePark Roosendaal