Nieuws  /  12 mei 2021

GaragePark kondigt nieuw park in Etten-Leur aan

Marktleider bouwt 50 XXL-boxen op bedrijventerrein Vosdonk-West

Etten-Leur, 11 mei 2021 – Eerder vandaag maakte GaragePark de komst van alweer het vierde park in Noord-Brabant bekend. Op bedrijventerrein Vosdonk-West aan de Tussendonk in Etten-Leur realiseert de marktleider een nieuw park met maar liefst 50 XXL-garageboxen, waarvan de verkoop inmiddels is gestart. Hiermee komt GaragePark tegemoet aan de groeiende vraag naar flexibele opslag- en bedrijfsruimtes in de regio. De bouwwerkzaamheden starten naar verwachting in het vierde kwartaal van dit jaar, zodat ondernemers in het eerste kwartaal van 2022 hun box in gebruik kunnen nemen.

Het nieuwe park ligt vlakbij het centrum van Etten-Leur en bovendien direct aan de A58 (richting Bergen op Zoom en Breda), die aansluit op de A16 richting Rotterdam en Antwerpen. Hierdoor is GaragePark Etten-Leur goed bereikbaar voor (startende) zzp’ers en ondernemers uit West-Brabant en omstreken. “Na ons recente succes in Roosendaal ben ik zeer verheugd dat ik vandaag onze vierde locatie in Noord-Brabant kan aankondigen”, zegt Rick Venema, directeur en oprichter van GaragePark. “Ondanks dat er in de regio veel bedrijvigheid is, zijn dit soort volledig gefaciliteerde en beveiligde opslag- en werkruimtes in dit formaat nog onvoldoende beschikbaar. We merken dat niet alleen ondernemers in Etten-Leur hier veel behoefte aan hebben, maar ook in omliggende plaatsen als Rucphen, Sint Willebrord en Sprundel is er veel vraag naar. Het voelt goed dat wij hierin kunnen voorzien.”

XXL
Hoewel GaragePark op de andere locaties in Noord-Brabant met succes diverse typen garageboxen aanbiedt, plaatst de marktleider bewust alleen XXL-boxen van 29 vierkante meter op het nieuwe park. Venema: “Dit type is de grootste box die wij hebben en is daardoor bijzonder geschikt als opslag- en werkruimte. Net als op onze andere parken kunnen ondernemers in Etten-Leur 24/7 gebruikmaken van hun box, of hem vanwege de BORG-2 gecertificeerde beveiliging zorgeloos achterlaten. Bovendien bieden wij sanitaire voorzieningen en een postbus per garagebox. Zo komen de bezoekers van ons park niets te kort.”

Ondernemend Noord-Brabant
Met de bouw van GaragePark Etten-Leur komt het totaal op 35 parken, verspreid over heel Nederland. In Noord-Brabant is dit alweer het vierde park van GaragePark in korte tijd. Venema: “Etten-Leur is met 45.000 inwoners een gemeente van formaat, die overigens een nauwe samenwerking met de landelijke opererende organisatie Stichting Ondernemersklankbord heeft. Wij merken dat die ondernemersgeest in de hele provincie leeft. Hierdoor is er in Noord-Brabant veel vraag naar betaalbare bedrijfsruimtes. Ik hoop dat de bouw van het park voorspoedig verloopt, zodat wij snel tegemoet kunnen komen aan die vraag.”

Meer informatie over GaragePark Etten-Leur XXL