Nieuws  /  26 oktober 2021

GaragePark kondigt nieuw park in Malden aan

Marktleider bouwt 64 garageboxen op bedrijventerrein De Hoge Brug

Malden, 27 oktober 2021 – Eerder vandaag maakte GaragePark de komst van een nieuw park in Malden bekend. Op bedrijventerrein De Hoge Brug realiseert de marktleider een nieuw park met maar liefst 64 garageboxen én acht beveiligde parkeerplaatsen, waarvan de verkoop inmiddels is gestart. Het park in Malden is alweer de vierde in de provincie Gelderland. Hiermee komt GaragePark tegemoet aan de groeiende vraag naar goed beveiligde opslag- en bedrijfsruimtes in de regio. De bouwwerkzaamheden starten in het tweede kwartaal van 2022, zodat ondernemers naar verwachting aan het einde van het jaar hun box in gebruik kunnen nemen.

Na GaragePark Nijmegen, gelegen op bedrijventerrein Oostkanaaldijk, is GaragePark Malden de tweede locatie rondom de grootste stad van Gelderland. Het nieuwe park ligt vlakbij de A73, S100 en S105, en op steenworpafstand van de Keizerstad. Hierdoor is het park uitstekend bereikbaar voor (startende) zzp’ers en ondernemers uit Nijmegen en omstreken. “Wij zijn erg enthousiast dat we vandaag ons tweede park in regio Nijmegen aankondigen”, zegt Rick Venema, directeur en oprichter van GaragePark. “Mede dankzij het succes van ons eerste park aan de Ambachtsweg merken we dat er hier een enorme ondernemersgeest leeft. Daardoor is er veel vraag naar dit soort volledig gefaciliteerde en zeer goed beveiligd opslag- en werkruimtes. We zijn dan ook erg blij dat we in korte tijd een nieuw park verwezenlijken waarmee we tegemoet komen aan die vraag.”

Beveiligd parkeren
Op het nieuwe park realiseert GaragePark 64 boxen in drie verschillende formaten op de begane grond. Niet alleen beveiligt de marktleider de locatie met behulp van de meest uitgebreide maatregelen, ook krijgt het park acht beveiligde parkeerplaatsen die dankzij anti-parkeerbeugels exclusief beschikbaar zijn voor de huurder. Venema: “Uit ons klantonderzoek blijkt dat er grote vraag is naar parkeervoorzieningen, vooral onder huurders die langer op het park verblijven. Samen met andere faciliteiten als sanitaire voorzieningen en een eigen postbus, onderscheiden we ons van andere opslagaanbieders. Startende ondernemers hebben daarnaast 24/7 toegang tot hun box en ze kunnen hem vanwege de BORG-2 gecertificeerde beveiliging zorgeloos achterlaten. Bovendien beveiligen we GaragePark Malden extra met LIVE toezicht, waarbij elke camera in feite een bewaker is. Zo hebben wij altijd in de gaten wat er op het park gebeurt.”

Uitbreiding
Na GaragePark Apeldoorn, Tiel én het onlangs aangekondigde park in Nijmegen, is het nieuwe park in Malden de vierde Gelderse locatie. Vanuit een landelijk oogpunt is GaragePark Malden-Nijmegen alweer de negende uitbreiding van dit jaar, waardoor het totaal aantal parken van de marktleider op 42 komt. Venema: “Al ruim 25 jaar heeft Nijmegen een stijgende groei van het aantal inwoners en dat zien we terug in de vraag naar kleinschalige bedrijfsruimtes. Zo was ons park aan de Oostkanaaldijk al binnen twee maanden uitverkocht. We zijn blij dat we met ons park in Malden nu ook zzp’ers aan de andere kant van Nijmegen kunnen voorzien. In de toekomst zullen we ons zeker nog vaker melden in Gelderland, maar ook in provincies als Zeeland zien we veel potentie voor uitbreiding. Ons doel is om in 2023 meer dan zestig locaties te hebben en op dit moment zijn we goed op weg.”

Over GaragePark
GaragePark is marktleider op het gebied van garageparken. Sinds 2007 verzorgt GaragePark het volledige concept; van ontwikkeling en bouw tot verkoop en verhuur. De boxen bieden multifunctionele, centraal gelegen en goed beveiligde opslag- en werkruimte. Momenteel heeft GaragePark meer dan 5.000 garageboxen verspreid over 42 parken in Nederland. De garageboxen van GaragePark kunnen zowel worden gehuurd als gekocht. Daarnaast kan een garagebox dienen als een belegging met een aantrekkelijk rendement.

Meer weten over het kopen, beleggen of huren van boxen op GaragePark Malden? Klik op de button hieronder.

Meer informatie over GaragePark Malden