Nieuws  /  1 september 2021

GaragePark kondigt nieuw park in Terneuzen aan

Marktleider bouwt 74 garageboxen op bedrijventerrein Handelspoort

Terneuzen, 31 augustus 2021 – Eerder vandaag maakte GaragePark de komst van een nieuw park in Terneuzen bekend. Op bedrijventerrein Handelspoort aan de Modempark realiseert de marktleider 74 garageboxen van verschillende formaten. De verkoop ervan is inmiddels gestart. Het park in Terneuzen is alweer de veertigste in Nederland en de tweede in de provincie Zeeland. Vanwege de ligging aan de Belgische grens zijn de boxen ook geschikt voor ondernemers met een afzetgebied in Vlaanderen. De bouwwerkzaamheden starten in het eerste kwartaal van 2022, zodat ondernemers naar verwachting halverwege het jaar hun box in gebruik kunnen nemen.

Het nieuwe park biedt veilige opslag- en bedrijfsruimte aan (startende) zzp’ers en ondernemers uit Terneuzen en omstreken, die naast Nederland ook Gent, Antwerpen en Brugge als afzetgebied hebben. “Met trots presenteren wij vandaag ons veertigste park”, zegt Rick Venema, directeur en oprichter van GaragePark. “Dat we zo’n groot verzorgingsgebied kunnen aanspreken, komt vooral door de gunstige ligging van GaragePark Terneuzen ten opzichte van de N61, N62 en N290. We vinden het interessant dat we hierdoor ook ondernemers die in België zakendoen kunnen bedienen. Bovendien ligt het park pal naast de plaatselijke McDonald’s, wat voor veel mensen uit de regio een duidelijk herkenningspunt is.”

Ondernemend Zeeuws-Vlaanderen
Na het onlangs opgeleverde XXL-park in Middelburg, is het nieuwe park in Terneuzen de tweede Zeeuwse locatie. Op de begane grond bouwt de marktleider 74 garageboxen in twee verschillende formaten, namelijk van 21 en 29 vierkante meter. Venema: “Hoewel er binnen een straal van tien minuten rijden bijna drieduizend zzp’ers wonen, is een concept als de onze nog niet aanwezig in de regio. Bovendien is er onvoldoende aanbod van kleinschalige bedrijfsruimtes. Verder merken wij, mede door het succes van ons park in Middelburg, dat er een enorme ondernemersgeest leeft in Zeeland. Hierdoor verwacht ik dat ons nieuwe park een welkome toevoeging is aan Terneuzen en ik hoop dat we na de officiële opening snel ondernemers uit de regio mogen verblijden met hun eigen box.”

Faciliteiten
Net als alle andere 53 parken is GaragePark Terneuzen volledig omheind en beveiligd met gecertificeerde BORG-2 veiligheidsmaatregelen. Ook hebben ondernemers op het park toegang tot een eigen postbus en sanitaire voorzieningen. Venema: “Dit soort faciliteiten onderscheiden ons van andere opslagaanbieders of self-storage partijen. Startende ondernemers gebruiken onze boxen daarom ook niet alleen voor opslag, sommigen gebruiken het als werkplaats of runnen hun webshop vanuit hun volledig uitgeruste garagebox. Die kunnen ze overigens met een gerust hart achterlaten als hun werkdag erop zit. Met onze inbraak- en brandbeveiliging per box en LIVE cameratoezicht, waarbij elke camera in feite een bewaker is, hebben wij altijd in de gaten wat er op het park gebeurt.”

Wil je meer informatie over het nieuwe GaragePark in Terneuzen? Klik hier.