Nieuws  /  9 december 2021

GaragePark kondigt nieuw park in Wageningen aan

Marktleider bouwt 78 garageboxen op bedrijventerrein Nudepark

Eerder dit jaar kondigde GaragePark al meerdere locaties in Gelderland aan. Ook in Nijmegen en Malden worden in 2022 GarageParken gerealiseerd. Net op de valreep van het nieuwe jaar versterken wij onze positie in Gelderland met een vestiging in Wageningen! Het park krijgt de beschikking over 78 garageboxen in twee verschillende formaten op de begane grond en eerste etage. GaragePark Wageningen is al de 5e uitbreiding in Gelderland en profiteert om die reden van de synergie in marketingactiviteiten gericht op en rondom de vijf GaragePark locaties in deze provincie. Naast Wageningen, Nijmegen en Malden betreft het de bestaande parken in Zaltbommel en Tiel.

Locatie
GaragePark Wageningen wordt gebouwd op bedrijventerrein Nudepark, dichtbij Nude, een van de grotere woonkernen van Wageningen. De locatie ligt tevens op een steenworp afstand van de N225, de belangrijkste provinciale weg van Wageningen die leidt naar snelwegen A12 (richting Veenendaal en Arnhem, A15 (richting Tiel) en A50 (richting Apeldoorn en Nijmegen). 

Over GaragePark
GaragePark is marktleider op het gebied van garageparken. Sinds 2007 verzorgt GaragePark het volledige concept; van ontwikkeling en bouw tot verkoop en verhuur. De boxen bieden multifunctionele, centraal gelegen en goed beveiligde opslag- en werkruimte. Momenteel heeft GaragePark meer dan 5.000 garageboxen verspreid over 43 parken in Nederland. De garageboxen van GaragePark kunnen zowel worden gehuurd als gekocht. Daarnaast kan een garagebox dienen als een belegging met een aantrekkelijk rendement.

Meer weten over het kopen, beleggen of huren van boxen op GaragePark Wageningen? Klik op de button hieronder.

Meer informatie over GaragePark Wageningen