Nieuws  /  12 augustus 2021

GaragePark kondigt tweede park in Nieuwegein aan

Marktleider breidt uit met 206 garageboxen op bedrijventerrein De Liesbosch

Nieuwegein, 12 augustus 2021 – Eerder vandaag maakte GaragePark de komst van een nieuw park in Nieuwegein bekend. Op bedrijventerrein De Liesbosch aan de Vrijewade in Nieuwegein realiseert de marktleider een nieuw park met maar liefst 206 garageboxen, waarvan de verkoop inmiddels is gestart. GaragePark Nieuwegein-Vrijewade is het tweede park in de Utrechtse stad. De bouw start in het eerste kwartaal van 2022, zodat ondernemers naar verwachting aan het einde van het tweede kwartaal hun box in gebruik kunnen nemen. Met deze uitbreiding komt GaragePark tegemoet aan de groeiende vraag naar flexibele opslag- en bedrijfsruimtes in de regio. 

Het nieuwe park ligt op steenworpafstand van het andere park aan De Liesbosch en bovendien erg centraal tussen Utrecht en Houten. Doordat GaragePark Nieuwegein-Vrijewade vlakbij de A2 (Amsterdam-Den Bosch), A12 (Den Haag-Arnhem) en A27 (Almere-Breda) ligt, is het goed bereikbaar voor (startende) ondernemers en zzp’ers uit Utrecht en omstreken. “Wij zijn erg trots en enthousiast dat we vandaag een tweede park in Nieuwegein aankondigen”, zegt Rick Venema, directeur en oprichter van GaragePark. “Nieuwegein is een echte ondernemersstad. In ons eerste park hebben we een bezettingsgraad van 98,3 procent, wat bevestigt dat de behoefte aan betaalbare bedrijfsruimten erg groot is. De stad ligt zeer centraal en trekt daardoor veel zelfstandigen en ondernemers aan die goed bereikbaar willen zijn. We hopen dat we met dit park nog meer ondernemers in deze economisch sterke regio gaan helpen.”

Live camerabewaking
Op het nieuwe park realiseert GaragePark 206 boxen van vijf verschillende formaten tussen de twaalf- en 29 vierkante meter, verdeeld over de begane grond en de eerste etage. Ook beschikt GaragePark Nieuwegein-Vrijewade over de meest uitgebreide beveiligingsmaatregelen. Venema: “De verschillende soorten boxen bieden voor iedere ondernemer wat wils. Net als op onze andere parken kunnen ondernemers in Nieuwegein-Vrijewade 24/7 gebruik maken van hun box, of hem dankzij onze beveiliging met BORG-2 veiligheidsmaatregelen veilig achterlaten. Daarnaast bieden we op al onze nieuwe parken extra veiligheid door middel van LIVE toezicht. Onze camera’s nemen niet alleen op, ze fungeren als bewakers die non-stop alles zien en meteen handelen bij verdachte situaties. Zo kan de beveiligingssurveillant gelijk de politie of andere hulpdiensten waarschuwen wanneer dat nodig is.”

Ondernemend Nieuwegein
Met de bouw van GaragePark Nieuwegein-Vrijewade komt het totaal op 38 parken, verspreid over heel Nederland. In de provincie Utrecht is dit alweer het vijfde park van de marktleider. Venema: “De regio leent zich bij uitstek voor ondernemers die makkelijk en snel vanuit het hele land bereikbaar willen zijn. Uit ons onderzoek blijkt zelfs dat we al op tien minuten rijden van Nieuwegein-Vrijewade maar liefst 4.358 zzp’ers kunnen bereiken. De ondernemersgeest die in de regio leeft is dus duidelijk zichtbaar. Ik ben blij dat we met de bouw van ons nieuwe park hieraan bijdragen en meer ruimte kunnen bieden voor ondernemers.”

Klik hier voor meer informatie over GaragePark Nieuwegein-Vrijewade.