Nieuws  /  4 juni 2024

GaragePark opent eerste park in Friesland

Sneek, 30 mei 2024 – GaragePark opent vrijdag 31 mei haar eerste park in Friesland aan de Schrijnwerkersstraat 3 in Sneek. Dit is het 49e garagepark in Nederland van de marktleider, met negentig garageboxen variërend in grootte van 18 en 21 vierkante meter. GaragePark speelt hiermee in op de toenemende behoefte aan goed beveiligde opslag- en bedrijfsruimtes in de regio.

De opslagboxen op GaragePark Sneek bevinden zich zowel op de begane grond als op de eerste verdieping en zijn enkel beschikbaar voor verhuur. Inmiddels zijn er al meerdere units verhuurd, nog vóór oplevering. “Betaalbare opslag- en werkruimten blijven schaars in Nederland”, zegt Rick Venema, directeur en oprichter van GaragePark. “Ik ben er dan ook van overtuigd dat ons unieke concept ook voor ondernemende Friezen een mooie oplossing is. Met ons eerste park in de provincie gaan we goed van start.”

Ligging
GaragePark Sneek ligt ten westen van het centrum, in de buurt van de N7. Dit maakt het park zeer goed bereikbaar. Venema: “Voor al onze parken geldt dat toegankelijkheid een must is, en ook in dit geval is onze kavelzoektocht geslaagd. Binnen enkele autominuten ben je in de welbekende, historische binnenstad van Sneek, waar wederom veel bedrijvigheid is, of op de N7. Naast bereikbaarheid staat veiligheid bij ons ook hoog in het vaandel. Onze garageboxen zijn uitgerust met BORG-2 veiligheidsmaatregelen, zoals camerabewaking met meldkameraansluiting en inbraak- en brandalarmen per box. Bovendien is het park 24 uur per dag toegankelijk.”

Feestelijke opening
GaragePark organiseert morgen een feestelijke opening voor alweer het 49e gerealiseerde park in Nederland, waarbij belangstellenden kunnen langskomen voor een hapje, drankje en uiteraard een kijkje op het park. Venema: “We kijken ernaar uit om de huurders de sleutels van hun nieuwe boxen te overhandigen. Voor alle geïnteresseerden hebben we een speciale introductieprijs vanaf slechts 99 euro per maand. We zullen het aankomende jaar in Nederland nog minimaal drie andere parken gaan opleveren, om zo aan de blijvende vraag naar betaalbare en betrouwbare opslagplaatsen te blijven voldoen.”

Meer informatie over GaragePark Sneek

Over GaragePark
GaragePark is marktleider op het gebied van garageparken. Sinds 2007 verzorgt GaragePark het volledige concept; van ontwikkeling en bouw tot verhuur. De boxen bieden multifunctionele, centraal gelegen en goed beveiligde opslag- en werkruimten. Momenteel heeft GaragePark meer dan 5.000 garageboxen verspreid over 49 parken in Nederland. De garageboxen van GaragePark zijn op alle locaties te huur en op enkele parken nog te koop. Vanwege de sterke groei zijn nieuwe parklocaties hard nodig en daarom houdt GaragePark zich aanbevolen voor kavels of onbenutte panden op bedrijventerreinen.