Nieuws  /  11 februari 2021

GaragePark vergroot capaciteit park Almere Gooisekant met 92 procent

Blaricum, 11 februari 2021 – Gisteren maakte GaragePark bekend dat ze het park op bedrijventerrein Gooisekant in Almere flink uitbreiden. Op het naastgelegen perceel aan de Transistorstraat realiseert de marktleider maar liefst 138 nieuwe garageboxen. Het totaal aantal boxen van GaragePark in Almere bedraagt inmiddels 545, waarvan 288 op de Gooisekant. De verkoop van de nieuwe garageboxen is reeds gestart, in april starten naar verwachting de eerste bouwwerkzaamheden.

GaragePark breidt de capaciteit van het park uit vanwege de toenemende vraag naar gecombineerde opslag- en werkruimte in de regio. “Almere is de snelstgroeiende stad van Nederland”, zegt Rick Venema, directeur en oprichter van GaragePark. “Inmiddels wonen er ruim 200.000 mensen en zijn er meer dan 18.000 ondernemingen. Behalve grote multinationals, telt Almere veel zzp’ers en MKB-bedrijven. Recent is de stad zelfs verkozen tot MKB-vriendelijkste woonplaats, wat laat zien dat de gemeente lokaal ondernemen enorm stimuleert. De voorgaande 150 bedrijfsruimtes waren in een mum van tijd verkocht, dus ik ben blij dat wij met deze uitbreiding nog meer ondernemers uit de omgeving een plek kunnen bieden.”

Verzorgingsgebied
Het park aan de Transistorstraat is strategisch gelegen tussen Almere Stad, -Haven en -Poort. Ook ligt het aan de A6 en vlakbij de N702, een van de belangrijkste provinciale wegen van Almere. Venema: “Dit is een bewuste keuze, want de bereikbaarheid zorgt ervoor dat het verzorgingsgebied zich niet alleen beperkt tot Almere. Ook voor ondernemers uit Amsterdam, Het Gooi en Amersfoort is dit park goed bereikbaar.”

Op het nieuwe perceel staan verschillende soorten garageboxen, variërend van 18- tot 27m2. Iedere box is 24/7 bereikbaar en beschikt over alle benodigde faciliteiten. “Veiligheid heeft onze topprioriteit. Zo heeft elke box een individuele alarminstallatie en nemen wij scherpe veiligheidsmaatregelen op het park. Denk aan camerabewaking en een beveiligde toegangspoort. Met ons bewezen concept bieden wij een oplossing voor alle ondernemers die op zoek zijn naar veilige opslag- en werkruimtes”, sluit Venema af.

Meer informatie over GaragePark Almere Gooisekant