Nieuws  /  16 september 2020

Een hypotheek op een garagebox bij GaragePark, kan dat?

Je overweegt om een garagebox op een van onze garageparken af te nemen en vraagt je af of het mogelijk is om dit ook met financiering van de bank te doen. De garageboxen van GaragePark vallen onder onroerend goed en er kan daarom ook een financiering worden afgesloten. Uiteraard is het aan je  bank om te bepalen of het financiële profiel daar geschikt voor is.

Bij GaragePark heb je met 25 locaties altijd wel een park bij jou in de buurt. De parken en boxen zijn onderhoudsvrij. Wij bieden op een groot aantal locaties de mogelijkheid om te beleggen in onze garageboxen.

Mogelijkheden voor financiering

Uiteraard zal de bank ook jouw motivatie meenemen in de overweging of financiering toereikend is. Ben je van plan om de garagebox zelf in gebruik te nemen, ga je de box op naam van je onderneming zetten en er zelfs werkzaamheden verrichten of ben je van plan om te beleggen met de financiering?

Vraag een gesprek aan met jouw bank of een financieel adviseur, zodat je jouw mogelijkheden kunt verkennen voor een garagebox of meerdere garageboxen als slimme investering.

Garagebox kopen voor gebruik

Een garagebox kopen kan om vele redenen een slimme investering zijn. Zo is een garagebox een ideale opslagruimte voor spullen en voertuigen. Daarnaast krijg je een officieel postadres en kun je als ondernemer de garagebox zelfs gebruiken als vestiging voor je onderneming.

Lees hier meer over het kopen van een garagebox

Garagebox kopen als belegging

Het is ook mogelijk om een of meerdere garageboxen aan te schaffen en te gebruiken als belegging. De boxen kunnen worden verhuurd, waardoor je rendement maakt op je investering. Daarnaast word je eigenaar van de box en de grond. Door de stijgende trend in de vraag naar garageboxen, wordt jouw box naar verwachting aanzienlijk meer waard.

Lees hier meer over het beleggen in een garagebox

Waarom kiezen voor GaragePark?

GaragePark is de grootste aanbieder van garageboxen in Nederland en beschikt over de meeste voorzieningen van alle parken. Dat is interessant voor zowel jou als je eventuele huurders.

De behoefte aan opslagruimtes voor kleine zakelijk ondernemers is een hard groeiende markt. De voorraden en gereedschappen moeten veilig worden opgeslagen. Daarnaast kan er uitstekend in de boxen gewerkt worden. Tegelijkertijd wordt kleinschalige opslagruimte in woonwijken steeds schaarser. Dit zorgt ervoor dat GaragePark een interessante positie op de vastgoedmarkt heeft, die de komende jaren naar verwachting alleen maar zal toenemen.

Zeer goede beveiliging

Als je jouw spullen elders plaatst, dan wil je wel zeker weten dat je spullen veilig staan. Daarom kiezen wij alleen voor  de beste veiligheidsmaatregelen. Onze boxen zijn voorzien van individuele inbraak- en brandbeveiliging, BORG-2 gecertificeerd.

De vestigingen zijn verder uitgerust met een hoog hekwerk en stroomschokbeveiliging, aangesloten op een meldkamer en elektronische toegang. Het park is voorzien van een professioneel uitgekiend lichtplan en is er een parkbeheerder die het park altijd goed in de gaten houdt.

Garagepark Purmerend - garageboxen24/7 toegang tot jouw garagebox

Wij geloven dat je altijd toegang moet hebben tot jouw garagebox, of het nou dag of nacht is. Daarom hebben we al onze huurders en kopers een persoonlijke keychain, waarmee de poort tot het park geopend wordt.

Vele toepassingen mogelijk

Of je nou een stalling nodig hebt voor je auto of motor in de maanden dat je deze niet gebruikt of een werkruimte zoekt voor je bedrijf, bij GaragePark zijn de mogelijkheden volop aanwezig. Onze parken worden door middel van zonnepanelen voorzien van stroom en verlichting.

Uitgebreide faciliteiten

Alle parken van GaragePark beschikken over een toilet en een eigen postadres. Onze parkbeheerder zorgt daarnaast voor het dagelijkse onderhoud en houdt toezicht op het park.

Meer weten over het kopen van een garagebox bij GaragePark?

Wil jij meer informatie over het kopen of beleggen in garageboxen om te ontdekken of een van deze mogelijkheden interessant voor jou zijn? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Bel naar Frank Rohlof via 085 2083 162 of maak een persoonlijke afspraak met een adviseur op een van onze locaties bij jou in de buurt.