Nieuws  /  16 maart 2021

Van vierkante meters naar ontwikkeling en rendement: GaragePark geeft waarde aan je grond

Grond krijgt pas waarde wanneer je er iets mee doet. En dan hebben we het niet alleen over rendement. Beschik je over een kavel en ben je op zoek naar een geschikte bestemming hiervoor? Dan nodigen we je van harte uit om verder te lezen: mogelijk kan GaragePark je een waarde- en betekenisvolle uitkomst bieden!

De grondprijzen blijven maar stijgen, ook in 2020 en (naar verwachting) 2021, zo toont onderzoek van Stec Groep onder Nederlandse gemeenten aan. Maar goed: een stijgende grondprijs wordt pas waardevol wanneer je hier als grondbezitters ook daadwerkelijk ‘iets’ mee doet. En wat dat ‘iets’ precies is, dát is niet altijd even duidelijk of realiseerbaar.

Zeker wanneer je een stuk grond op een bedrijventerrein bezit zijn de mogelijkheden beperkt én ook nog eens afhankelijk van waar dit stuk grond zich bevindt. Op sommige bedrijventerreinen heerst er een toenemende leegstand, doordat de grotere (productie)bedrijven verhuizen en er geen vervangers klaar staan. Terwijl er in andere gebieden juist weer een fors tekort is, aldus Stec Groep in hetzelfde onderzoek. Zoals veel grondbezitters ook niet goed weten wat ze met kleinere stukken en (snipper)kavels moeten doen.

Beschik je over een of meerdere grondposities en ben je op zoek naar een geschikte bestemming hiervoor? Dan heeft GaragePark een interessante oplossing voor je! Eentje die je niet alleen rendement oplevert, maar waarmee je de Nederlandse ondernemers ook nog eens flink op weg helpt!

Waardevol: garageboxen voor grond = win-win
Verkoop je je grond aan GaragePark, dan maak je de waarde van de grond ten gelde. Het is echter ook een financieel zeer interessante optie (geen vereiste!) om met de opbrengst direct weer een aantal garageboxen terug te kopen. Een herinvestering in vastgoed dat zich – óók tijdens de coronacrisis – bijzonder waardevast heeft getoond én een prima vooruitzicht heeft op waardegroei.

Immers: het aantal klein zakelijke ondernemers, de doelgroep die bij uitstek gebruikmaakt van deze garageboxen, blijft maar groeien. En zo zijn er wel meer signalen die erop wijzen dat de behoefte aan klein logistiek vastgoed groot is en niet zal afnemen. Verkoop je je grond en koop je hier garageboxen voor terug, dan verzeker je jezelf van een gegarandeerd en langdurig rendement op je investering!

Betekenisvol: faciliteer de Nederlandse kleinzakelijke ondernemer
Maar door je grond te verkopen aan GaragePark bevorder je niet alleen je eigen financiële positie. Ook de Nederlandse aannemers, schilders, webshops en cateraars zijn je er ontzettend dankbaar voor!

In plaats van dat zij óf veel te veel vierkante meters moeten huren of vanuit de eigen carport aan de slag moeten met hun bedrijf, krijgen zij, mede dankzij jou, de mogelijkheid om hun onderneming te runnen binnen een omgeving die bij hun wensen en behoeften aansluit! Er is een grote behoefte aan multifunctionele en veilige opslag- en werkruimte.

Weinig obstakels, veel mogelijkheden
Beschik je over een of meerdere grondposities? Dan is de kans bijzonder groot dat we elkaar kunnen helpen. Immers, er zijn weinig obstakels en ontzettend veel mogelijkheden!

  • Kleinere kavels zijn óók geschikt. Twijfel je of de grootte van je kavel wel afdoende is voor een garagepark? Al vanaf 1.500 m2 kan GaragePark een park realiseren! Door slim met de beschikbare ruimte om te gaan, past dit vaak nog prima binnen het bestemmingsplan van je kavel!
  • Vervuilde grond is géén deal breaker. Beschik je over een (rest)kavel waarvan de grond is vervuild? Voor veel ontwikkelplannen is dat misschien een onoverkomelijk obstakel, maar niet in het geval van GaragePark! Zolang de vervuiling niet mobiel is, is grondsanering wat ons betreft een reële mogelijkheid!   

Heb je een grondpositie?
En ben je op zoek naar een manier om dit kavel om te zetten in (meer) rendement? Dan komt GaragePark graag met jou in contact! Ongeacht of je kavel nu groot of klein is, binnen of buiten de bebouwde kom ligt en of je grond wel of niet vervuild is: we horen graag van je!

Niet alleen zet je met GaragePark je grond om in (meer) rendement. Ook faciliteer je hiermee ondernemerschap: de stukadoor, schilder of andere kleine ondernemer die behoefte heeft aan werk- en/of opslagruimte. Buiten de eigen woonwijk, maar wel goed bereikbaar, voor een zakelijke groep die blijft groeien.

Besluit je je opbrengsten vervolgens weer te beleggen in een of meerdere garageboxen? Dan staat hier ook nog eens waardegroei tegenover!

Benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen?
Laat dan hier je gegevens achter. Uiteraard kun je ook direct in contact met ons komen via T. 085-2083162.