Nieuws  /  28 december 2021

GaragePark in 2021 in drie woorden: uitbreiding, spreiding en bekendheid

En zo zijn we alweer in de maand december aanbeland! Traditiegetrouw blikken wij graag weer even terug. Wat was het voor een jaar? We vatten 2021 in drie woorden samen: uitbreiding, spreiding en bekendheid!

In onze terugblik op 2020 hadden we het over een ‘pittig jaar’ en eigenlijk kunnen we datzelfde in algemene zin ook over 2021 zeggen. Maatschappelijk gezien was het zonder meer opnieuw uitdagend, daar hoeven we niet omheen te draaien.

Ontwikkelingen op financieel-economisch vlak waren echter in het voordeel van onze garageboxen. De spaarrente is nog steeds ontzettend laag en geld is – door het beleid van de Europese Centrale Bank – ook nog steeds spotgoedkoop. Mensen zijn dus op zoek naar interessante beleggingen.

Onze garageboxen vertegenwoordigen precies dát wat beleggers zoeken. Net zoals in 2020 bleven onze boxen ook dit jaar op zijn minst waardevast. Sterker nog: op veel locaties steeg de waarde zelfs! Iets waar we ontzettend blij mee en trots op zijn.

Wanneer we de grotere thema’s even opzij schuiven en specifiek naar GaragePark kijken, hoe zouden we 2021 dan kort en bondig samen kunnen vatten? We pikken er drie topics tussenuit die wat ons betreft mooi illustreren wat 2021 voor jaar is geweest voor GaragePark, aan de hand van drie sleutelwoorden: uitbreiding, spreiding en bekendheid.

Uitbreiding
In 2021 zijn we onverminderd doorgegaan met het toevoegen van nieuwe parken aan onze lijst met locaties. Maar liefst acht nieuwe parken leverden we dit jaar op: ons tweede park Groningen, de 5e uitbreiding in Den Haag en onze eerste locaties in Heinenoord, Zwijndrecht, Middelburg, Den Helder, Schagen én Dronten.

Inclusief de parken die we reeds hebben aangekondigd en die in 2022 opengaan (tien nieuwe parken in totaal) zitten we hiermee op 43 locaties doorheen het land.

Maar 2021 stond niet alleen in het teken van nieuwe locaties: er werd ook een park gigantisch uitgebreid. Vanwege de grote behoefte aan opslag- en werkruimtes werd GaragePark Almere Gooisekant met 92 (!) procent uitgebreid, naar 288 boxen. En met recente aankondigingen zoals GaragePark Wageningen zit er in 2022 ook nog ontzettend veel in het vat voor huurders én beleggers.

Spreiding
Spreiding van je beleggingen is key, om jezelf van een zo mooi en toekomstbestendig mogelijk rendement te voorzien, zo weet ook onder meer Theo Bleijendaal, een van onze beleggers. Gezien de prijs is dat bij GaragePark sowieso eenvoudig mogelijk; voor het geld waarmee je een koophuis aanschaft voor de verhuur, kun je immers meerdere garageboxen kopen.

Maar met de uitbreiding van ons arsenaal aan parken is de spreiding nóg verder toegenomen. In 2021 mochten we met Zeeland, Limburg en Drenthe drie nieuwe provincies aan onze verzameling toevoegen. We zitten met GaragePark nu alleen nog niet in Friesland en Overijssel, maar we sluiten niet uit dat we in 2022 ook deze provincies aan ons pallet kunnen gaan toevoegen.

Bekendheid
Een van de grootste pluspunten waar je van profiteert wanneer je als belegger in onze garageboxen investeert, is dat je mee kunt liften op de marketinginspanningen die we dagelijks uitvoeren om onze garageboxen maximaal onder de aandacht te brengen bij de doelgroep: kleinzakelijke ondernemers die op zoek zijn naar veilige opslag- en werkruimte, bij voorkeur dicht bij huis en/of op goed bereikbare plekken. We richten ons hiermee op lokale media, maar door onze landelijke dekking zeker ook nationaal!

In 2021 verschenen we drie keer twee weken lang tijdens prime time reclameblokken op de nationale televisie met onze commercials, met als thema ‘Thuis ondernemen, een hele onderneming.’ Om maar aan te geven: onze ambities zijn torenhoog. Wil je de commercials nog eens terugkijken? Klik dan hier! Of hier!

Zien we je in 2022?
Ben je op zoek naar een veilige en bereikbare opslag- en/of werkruimte die van alle gemakken is voorzien? Ook in 2022 verwelkomen we je graag op een van onze parken. Kijk op GaragePark.nl/locaties voor een park bij jou in de buurt en maak direct een afspraak met een van onze adviseurs!

Of ben je benieuwd naar beleggen in onze garageboxen? Op deze pagina lees je hier alles over. Ga je liever met ons in gesprek. Laat dan hier je contactgegevens achter, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug!