Nieuws  /  25 juli 2020

Investeren in vastgoed met weinig geld

Sparen op de bankrekening is tegenwoordig niet effectief meer. De rente heeft een dieptepunt bereikt. Uw geld wordt daardoor op de bank simpel gezegd steeds minder waard. Vastgoed stijgt echter mee met de inflatie. Daarom verdiepen steeds meer mensen zich tegenwoordig in lucratieve, maar laagdrempelige vastgoedinvesteringen. Een slimme zet.

Ook u denkt eraan om te investeren in vastgoed met een positieve waardeontwikkeling. Maar u wilt geen enorm bedrag neerleggen. Klein beginnen, of een kleine vastgoedinvestering erbij? Een Garagebox kopen bij GaragePark is lucratief, biedt vele mogelijkheden en kost relatief weinig in de aanschaf.

Voordelen van beleggen in vastgoed

De voordelen van investeren in vastgoed zijn enorm. Door de positieve waardeontwikkeling van uw vastgoed, bouwt u indirect rendement op, waar u op het moment van verkoop enorm van zult profiteren.

Daarnaast kunt u uw pand onderverhuren, waardoor je ook maandelijkse inkomsten verdient door de panden te verhuren. Ook de garageboxen van GaragePark kunt u verhuren. Het staat u geheel vrij om hier een makelaar voor in te zetten of de diensten van GaragePark te gebruiken.

Deze twee bronnen van inkomsten bieden u een goed perspectief op een positief rendement. Door de stijgende vraag naar garageboxen heeft u uitzicht op een positieve waardeontwikkeling.

De garageboxen zijn enorm sterk. Duurzaam en onderhoudsarm, gemaakt van gewapend beton. De boxen worden gefabriceerd in Duitsland en zijn brandwerend met 10 jaar garantie.

Investeren in vastgoed bij GaragePark

Met meer dan 53 parken en 4000 garageboxen, is GaragePark marktleider in het segment van garageboxen, zowel kopen als huren. De garageboxen zijn extreem veilig op omheinde parken (BORG-2 beveiligd) met een professioneel uitgekiend lichtplan en bieden interessante fiscale voordelen en kunnen voor vele verschillende doeleinden worden ingezet. Als ondernemer zet je de box op naam van de onderneming en geniet je van 28% investeringsaftrek op de box.

Bij GaragePark is het niet nodig om een enorme investering te doen van tonnen. Met enkele tienduizenden euro’s kunt u al een garagebox kopen bij een vestiging bij u in de buurt. Natuurlijk is dat nog steeds een substantieel bedrag, maar dit maakt investeren vanuit eigen kapitaal  voor veel meer mensen mogelijk. Dat maakt een investering in vastgoed bij GaragePark extra interessant.

Met een relatief lage investering heeft u een garagebox welke u voor een vast maandelijks bedrag kunt verhuren, een bedrag dat jaarlijks meestijgt met de inflatie. U begint dus vrijwel gelijk geld terug te verdienen.

Rendement op uw investering bij GaragePark

Het bruto aanvangstrendement is zeer aantrekkelijk. Bij een investering van een garagebox in Den Haag bijvoorbeeld, ter waarde van € 23.490,-  zijn de huurinkomsten per jaar € 2.112,-. En door de positieve waardeontwikkeling, zal u als eigenaar profiteren van de waardestijging van uw garagebox.

Investeren gaat gepaard met risico

Uiteraard gaat ook een investering in een garagebox van GaragePark gepaard met beleggingsrisico’s. Zowel de waarde van de garagebox als de huurinkomsten kunnen fluctueren. GaragePark kan geen resultaten garanderen en biedt ook geen garantie voor toekomstig rendement op basis van resultaten uit het verleden.

Als potentieel belegger voorzien we u graag van alle informatie die u nodig heeft om een overwogen keuze te maken en een belegging te kunnen kiezen die bij uw wensen en situatie past.

Contact opnemen met GaragePark

Heeft u interesse in het kopen van een garagebox als vastgoed investering met uitzicht op positief rendement? GaragePark is u graag als makelaar van dienst. Ga naar GaragePark.nl/wederverkoop voor het actuele aanbod van boxen die momenteel te koop worden aangeboden.