Verschillende soorten opslag

Door onze strategische positionering door heel Nederland, zit er altijd een vestiging bij jou in de buurt. Er zijn verschillende soorten toepassingen waarvoor je de garageboxen van GaragePark kunt gebruiken. Onze opslagruimtes komen in vele verschillende soorten en maten. Bij GaragePark heb je daarom altijd een garagebox die bij jouw wensen past. Met boxen van klein tot groot betaal je alleen voor de ruimte die jij nodig hebt.

  • Goederenopslag. Doordat we garageboxen in alle soorten en maten aanbieden, is een garagebox op GaragePark voor iedereen geschikt als goederenopslag. Onze parken zijn verspreid over heel Nederland; dus ook bij jou in de buurt.
  • Voorraadopslag. Heb je ruimte nodig voor de opslag van voorraad of materialen voor jouw bedrijf? Dan is een garagebox van GaragePark dé ideale oplossing. Voor een vast bedrag per maand huren of investeren in een garagebox; het kan allebei.
  • Opslagruimte voor webshops. Een box bij GaragePark is ideaal om te gebruiken als voorraad- of bedrijfsruimte van een webshop. Op zoek naar de perfecte ruimte voor jouw webshop? GaragePark biedt dé uitkomst. In onze boxen bewaar je al jouw voorraad en je tovert de ruimte in een handomdraai om in een ideale bedrijfsruimte
  • Meubelopslag. Waar laat je je meubels als je gaat verhuizen of je woning gaat verbouwen? Een garagebox is hier een perfecte oplossing voor. Bij onze garageparken staan jouw bezittingen droog en veilig. Voor iedere opslagbehoefte hebben we een box die daarbij past.
  • Bandenopslag. Staat jouw motor in de koude en natte wintermaanden grotendeels stil? Dan is het ontzettend fijn om je motor in deze periode veilig te kunnen stallen. Bij GaragePark vind je de ideale plek om jouw motor droog en overdekt te stallen.
  • Archiefopslag. Als jouw archiefopslag slecht is ingericht, dan besteed je onnodig veel tijd aan het vinden van documenten. Op onze goed beveiligde parken kun je zelfs de meest vertrouwelijke documenten bewaren.
  • Opslag voor gereedschap en materialen. Werk je bijvoorbeeld in de bouw en heb je veel dure materialen en gereedschappen? Als best beveiligde aanbieder van Nederland zijn je spullen op onze parken altijd veilig.

Hoe werkt het huren of kopen van opslagruimte?

Aan de slag met een opslagruimte van GaragePark? Kom eens langs tijdens een van onze open dagen en ervaar zelf hoe het is om een opslagruimte te huren op een van onze parken. In verband met corona kun je nu eenvoudig een afspraak maken met een adviseur. Neem een kijkje bij de open dagen data om te kijken wanneer er een open dag bij jou in de buurt is.

Opslagruimte huren

Een garagebox bij GaragePark is dé ideale manier om jezelf te voorzien van extra opslagruimte bij jou in de buurt. Zo heb je altijd een veilige plek om jouw spullen op te slaan bij jou in de buurt. Via onze website zie je eenvoudig welke locatie het dichtst bij jou in de buurt is.

Verhuur aanbod

Of je nou gaat verhuizen, veel spullen op wil slaan of een stallingsruimte zoekt voor bijvoorbeeld je motor of caravan: GaragePark biedt de oplossing voor al deze situaties. Wij helpen je bij het kiezen van een garagebox die aansluit op jouw wensen.

Bekijk hier eenvoudig alle vestigingen en beschikbare boxen bij jou in de buurt.

Opslagruimte kopen

Een garagebox kopen is natuurlijk een investering, maar kleinschalige opslagruimtes nemen enorm toe in populariteit. Dit komt omdat opslagruimte bij woningen steeds minder vaak in het bestemmingsplan staat.

Koop aanbod

Daardoor heb je bij het kopen van een garagebox niet alleen een enorm praktisch oplossing voor je opslagbehoeftes, maar is de kans op een positieve waardeontwikkeling ook zeer aanzienlijk.

Bekijk hier eenvoudig alle opties voor het kopen van jouw opslagruimte in de omgeving.

Locaties

GaragePark bevindt zich op veel locaties door heel Nederland. Momenteel vind je onze GaragePark onder andere in Almere, Zwijndrecht, Middelbug, Heinenoord, Schagen, Groningen, Dronten, Den Haag, Breda en Rotterdam.

Kijk hier voor een volledig overzicht van de locaties of de parken bij jou in de buurt.

Alle locaties