Verschillende soorten opslag

Er zijn verschillende soorten toepassingen waarvoor je de garageboxen van GaragePark kunt gebruiken. Onze opslagruimtes komen in vele verschillende soorten en maten. Door onze strategische positionering door heel Nederland, zit er altijd een vestiging bij jou in de buurt.

  • Garagebox. Bij GaragePark heb je altijd een garagebox die bij jouw wensen past. Met boxen van klein tot groot betaal je alleen voor de ruimte die jij nodig hebt.
  • Seizoensopslag. Heb je geen kleinschalige opslagruimte bij jouw woning? Dan is een garagebox ideaal voor seizoensopslag. Zo sla je jouw spullen altijd netjes op wanneer je er geen gebruik van maakt, zoals de kerstspullen en je wintersportmateriaal in de zomer.

·       Bedrijfsopslag. Heb je ruimte nodig voor de opslag van producten of materialen voor jouw bedrijf? Dan is een garagebox van GaragePark dé ideale oplossing. Voor een vast bedrag per maand huren of investeren in een garagebox; het kan allebei.

  • Motorstalling. Staat jouw motor in de koude en natte wintermaanden grotendeels stil? Dan is het ontzettend fijn om je motor in deze periode veilig te kunnen stallen. Bij GaragePark vind je de ideale plek om jouw motor droog en overdekt te stallen.
  • Inboedelopslag. Waar laat je je inboedel als je gaat verhuizen of je woning gaat verbouwen? Een garagebox is hier een perfecte oplossing voor. Bij onze garageparken staan jouw bezittingen droog en veilig. Voor iedere opslagbehoefte hebben we een box die daarbij past.

Hoe werkt het huren of kopen van opslagruimte?

Aan de slag met een opslagruimte van GaragePark? Kom eens langs tijdens een van onze open dagen en ervaar zelf hoe het is om een opslagruimte te huren op een van onze parken. In verband met corona kun je nu eenvoudig een afspraak maken met een adviseur. Neem een kijkje bij de open dagen data om te kijken wanneer er een open dag bij jou in de buurt is.

Opslagruimte huren

Een garagebox bij GaragePark is dé ideale manier om jezelf te voorzien van extra opslagruimte bij jou in de buurt. Zo heb je altijd een veilige plek om jouw spullen op te slaan bij jou in de buurt. Via onze website zie je eenvoudig welke locatie het dichtst bij jou in de buurt is.

Verhuur aanbod

Of je nou gaat verhuizen, veel spullen op wil slaan of een stallingsruimte zoekt voor bijvoorbeeld je motor of caravan: GaragePark biedt de oplossing voor al deze situaties. Wij helpen je bij het kiezen van een garagebox die aansluit op jouw wensen.

Bekijk hier eenvoudig alle vestigingen en beschikbare boxen bij jou in de buurt.

Opslagruimte kopen

Een garagebox kopen is natuurlijk een investering, maar kleinschalige opslagruimtes nemen enorm toe in populariteit. Dit komt omdat opslagruimte bij woningen steeds minder vaak in het bestemmingsplan staat.

Koop aanbod

Daardoor heb je bij het kopen van een garagebox niet alleen een enorm praktisch oplossing voor je opslagbehoeftes, maar is de kans op een positieve waardeontwikkeling ook zeer aanzienlijk.

Bekijk hier eenvoudig alle opties voor het kopen van jouw opslagruimte in de omgeving.

Locaties

GaragePark bevindt zich op veel locaties door heel Nederland. Momenteel vind je onze GaragePark onder andere in Almere, Zwijndrecht, Middelbug, Heinenoord, Schagen, Groningen, Dronten, Den Haag, Breda en Rotterdam.

Kijk hier voor een volledig overzicht van de locaties of de parken bij jou in de buurt.

Alle locaties